aycinruzgar Bebeğim 9 aylık b12 vitamini eksikliği var bir de Feritin değerleri de düşük, doktoru ilaç verdi ama ilaç dışında ne yapabilirim? Çoğu zaman yumurta yemiyor 🤦🏻♀️
Aklimdasin aycinruzgar kuru üzüm haslanmıs yumurta muz içine ceviz badem fındık vs olabilir. Baslarda yemediig zaman bende karışım yapıp verirdim. Yeterki yesin olmadi bi süre karışım yapıp verin
Miraaa123 aycinruzgar benim kızım da da çıkmıştı b12 eksikliği doktor dodex vermişti daha sonra yükseldi onun dışın da Yoğurt peynir yumurta hergün et sebze verdim
aycinruzgar Miraaa123 bazen yemek yemek istemiyor kilosu iyi olduğu için çok takılmıyordum aslında ama değerler düşük çıkınca daha çok yedirmeye çalışacam
Rainydays Miraaa123 merhaba dodex doktorumuz bize de verdi 0.1 miligram vereceksin dedi yani 1 ampulun 10da 1 i imiş. Nasıl ayarlayacagım bilmiyorum. Siz nasıl verdiniz
bjkbb aycinruzgar benim kiziminda herseyi yemesine rağmen düşük çıktı bir ay boyunca fıs fıslı ilaç kullandık dil altına hemen yükseldi
Miraaa123 aycinruzgar toparlıyor canım yükseliyor bende başta düşük çıkınca korktum ama şükür düZelmişti korkma
Rainydays aycinruzgar merhaba dodex kullandiniz mi doktorumuz bize de verdi 0.1 miligram vereceksin dedi yani 1 ampulun 10da 1 i imiş. Nasıl ayarlayacagım bilmiyorum. Siz nasıl verdiniz
Miraaa123 Rainydays bana da bir ampulun yarısını ver dedi yarısını verdim diğer yarısını istersen sen iç dedi içmedim.. attım eczane tekrar kullanma demişti diğer yarısını bir sonra ki gün için
Rainydays Miraaa123 kaç aylık bebeğiniz benim kızım 9 aylık böyle söyledi artık 1 ml lik şırıngayla ayarlamaya çalışıcam
Rainydays aycinruzgar öyle mi bebeğiniz kaç aylık benim kızım 9 aylık 1 ml lik şırıngayla ayarlamaya çalışıcam artık
Elif311 aycinruzgar bizimde o aylarda düşük çıkmıştı doktor ilaç verme gereği duymadı sınırda olduğu için ben sürekli et ürünü ve süt ürünü yediriyorum . Bizim 9. Aya kadar süt alerjisi vardı hiç süt ürünü tüketemiyordu şükür alerjimiz geçti hergün yoğurt peynir yediriyorum bir öğün mutlaka et veriyorum hiç bulamadan çorbalarına ilik suyu atıyorum