Deletedmom_58 Kızlar kızım beş bucuk aylık tadimlara başlamistik meyve püresi yedirmistim çok sevmişti şimdi dışarı çıkaracağız eşimle dışarda yedirmek için meyve püresi yapıp yedirebilir miyim
Epifenomen-gkc Deletedmom_58 neden yediremeyeseniz 😊 ben dışarda hep yanıms alırdm mutlaka evden çıkmadan
Deletedmom_58 Woody sebzeleri 3 gün kuralı ile verdim çoğunu zaten şimdi dışarı çıkıcaz genelde dışarıyı sevmiyor çıkmadan önce emziririm altını vs değiştiririm durmazsa meyve püresi vereyim diye düşündüm
deniz_063 Deletedmom_58 1 elma 1 armut 2 yemek kaşığı yulaf bi yemek kaşığı irmik meyveleri küp küp doğruyorum yulafla irmiği ekliyorum bi su bardağı su koyuyorum yulaflar yumuşayana kadar pişiriyorum sonra bızztt blender hemen vakumluyorum kavanozda zaten 3 gün durabiliyo dolapta
GezginPaNDa Deletedmom_58 tabi yedirebilirsiniz ama keske tadimlara sebze ile başlasaydınız. Önce tatlı gidalar olunca sebzeleri reddetme riski var .
secoz Deletedmom_58 doktorum dışarda kavanoz mamaları kurtarıcı olarak kullanabilirsin onun dışında verme gerekmedikçe arabada yolda dışarda sadece dedi
Deletedmom_58 secoz tamam canım bi defa yedi zaten meyve püresi dışarda genelde durmayan buri bebeğim o yüzden yapıp götürmek istedim oyalamak açısından
secoz Deletedmom_58 ben meyve süzgeci alıyorum yanıma onun içinde biraz muz koyuyorum dışarda onunla oyalanıyor 😂 oda iyi hem kavanoz da değil