Ecebyrm0 Bebegim 5 aylik. Doktor önerisiyle ek gidaya başladık. 1 tane but haşlayıp suyundan bebeğime 1 kasik verdim sevdi. Öyle yapıp versem bi sorun olur mu. Veya suyunun içine ne katıp da verebilirim. Boş vermek istemiyorum
Sedaekrem Ecebyrm0 7 aylıgız ben yenı verdım kuzum tavugundan bıraz tıftıkledım corbasına eger alerjı yapmazsa drvam edecegım ama sana erken tabı bence de tavuk suyu olayını kacınca ayda baslarsın bılmıyorum ama br ce erken gıbı
Nursena0606 Ecebyrm0 tavuklar artık besin olmaktan çıktı maalesef. Tehlikeli, aşılı, sağlıksızlar. Bebeğiniz henüz çok küçük. En azından 9. Ayda falan başlanabilir diye düşünüyorum.
deniz_063 Ecebyrm0 biraz erken sanki ya biz 7aya girmeden başlamıştık şehriyeli felan cok seviyo benim kızımda. böyle değişik tatları bebekler zaten sever
BarlasMomm Ecebyrm0 tavuk tuketmiyoruz biz doktorumuz bulursaniz sadece organik koy tavugu verin demisti onuda nerden bulucam
Tazebabyy Ay bana da Erken geldi ama bilemedim sırf tavuk suyu da ağır gelebilir bebeğe sulandırsaydınız bari