Beyzacar1 Merhaba bebeğim 5 ay 8 günlük, kendini hiç döndürmüyor. Döndürmeye yönelik yana yatma dönmeye çalışma vs hiç hareket yapmıyor. Sizce normal mi? Sizin bebekleriniz kaç aylıkta dönmeye başladı
Sontvbukucu Beyzacar1 normal 7 aylik olana kadar doner. Benim bebem 5.5 aylikken bir anda döndü. Hergun değişiyorlar
Moonlightttt Beyzacar1 benim bebeğim 7.ayinda safa sola döndü. 10.ayda tam önden arkaya arkadan öne döndü. 😂 Rutin kontroller de sorun yoksa endişelenmeyin. Kimi 4.ayda done döne evi dolaşıyor, kimi de böyle
Melesss Beyzacar1 6 aylıkken yüzüstü döndü. 6,5 aylıkken yüzüstünden sırt üstü kendini çevirdi. Dönmüyor diye takılmayın benim hiç umrumda değildi her şeyi normaldi çünkü. 6 aylıkken döndü problem etmeyin sizde her bebek farklıdır
Coala Beyzacar1 erken olabilir belki bol bol egzersiz yaptırın yan yatırıp sevdiği oyuncağı yatmış olduğu tarafa koyun. Bizimki kumandaları çok seviyordu onun sayesinde dönme yürümeye teşvik daha hızlı sonuç vermişti. Şuan 15aylık kumandaları saklıyoz 😁
Esoca38 Beyzacar1 benimki şuan 5 ay 13 günlük. 4.5 aydan sonra dönmeye çalışıyordu sadece sağ tarafına ama kolu altında kalıyordu vücudunun çıkaramıyordu bir türlü dönme tam yapamıyordu kolunun üstüne yatıyordu sadcee 2 gün önce yere koymuştum sırt üstü kahvaltı hazırladım geldim ki yüzustu dönmüş 😂 bir daba çevirdim bir daha döndü kendi gözümle gördüm tabiki şok oldum bir gecede döndü valla 😂 özellikle kıyafetlerini çıkarırken acaip dönüyor ☺️
Leylaa_ Beyzacar1 kızım 8.5 aylikken döndü 😂 11 aylikken emekledi 1 yaşına giderecek yeni tutunup kalkıyor
salakmisincemilee Beyzacar1 4 aylıkken sırtüstünden yüzüstü döndü şimdi 5 aylık olacak yuvarlanıyor 3 4 tur atıyor yerinde durduramıyorum sürekli dönmek istiyor
Babykaraniko Beyzacar1 3aylikken dönmeye başladı her bebek bir değildir 6aya kadar döner merak etme canım
Gizem2312 Beyzacar1 benimki hala dönmüyor ama mesela bi yerden tutunup bi kaç saniye ayakta durabiliyor o yüzden dert etmiyorum çünkü dönmeyi istemiyor aynı şekilde emeklemeyle de işi yok. 7 aylık. Bazı bebekler hiç dönmüyorlarmış direk yürüyolarmış
Deletedmom_33 Beyzacar1 2 buçuk aydan beri yana yatıyor. 3 ay 12 günlük şort üstü bırakınca soluna dönmüş buluyorum. Yastık 2 tane koyunca kendini kaldırmaya çalışıyor bazen diklesip yana devriliyor
Kaderlmc Beyzacar1 6 ayında döndü benim kızım da ilk yan çevirmeler başladı sonra ilk yüz üstüne döndü şimdi 9 aylık her yere döne döne gidiyor bir de geri emekliyor hiç sıkıntı yapmayın her bebek çok farklı ama bol bol yüz üstü egzersiz ve dönme hareketlerini gösterin instagrama da yonca görgül diye bir kadın var ben onun egzersizleri den çok yaptırmıştım bir deneyin siz de
Annenazz Beyzacar1 başka bebeklerle kıyaslama yapma. Benim kızım seninkinden küçük ama dönüyor. Yan dönüyor . Ama asla kıyaslamam her çocuğun gelişimi farklı. Ve bence normal. Çevrende benimki yaptı seninki yapmıyor mu diyenler varsa dinleme.