Haticee_ Bebeğim henüz 1 aylık ve kakası afedersiniz koyun kakası gibi tane tane sert 👀 o kadar çok ıkınıyo ki yapmak için kıpkırmızı oluyo, gaz damlası zeytinyağı kullanıyorum başka ne yapabilirim düzelirmi bu durum yaşayan varmı
BalBademmmmmm Haticee_ Benim kızda doğdu doğalı sıvı yapar hep, sizinkini hiç bilmiyorum üstte kalsın 🌸
Annis-ogul Haticee_ henüz cok küçük annesi bunun için doktora danismaniz gerekir .mama mi alıyor qcaba .eğer mama alıyorsa günde iki çay kaşığı su verebilirsiniz .onun dışında günlük duş ve masaj
Irmakprensesinannesi Haticee_ doktorunuza sorun bağırsaklarını bosaltmaniz lazm dubalaac sürüp var ama 1 aylık bebeğe uygunmu bilmiyrm ben kziim 6.5 aylıkken kullandım sabh 1tatli kaşığı verebilirsin doktorunuz uygun görürse ama başta lavman alıp boşaltın bağırsaklarını
Vuslat23 Haticee_ bizde de öyleydı zorlanırdı popoya vazelınle masaj bırazda popoya doğru çok sürülü bırakırdım, banyoda karnına popoya sabunla masaj, bırde sız gıbı zeytinyağ ı
ttugceymenn Haticee_ Evet verir ama ücretli alıyorsunuz nbl drop kullanmıştık tek şişede düzene girdi çok şükür
Haticee_ Annis-ogul kullandım kullanırken bende memnundum ama doktorumuz yeterli kilo almadığını mamayı değiştirmemiz gerektiğini söyledi 👀
Esra_Deva Haticee_ dulcosoft kullanıyorum kızıma. Doktoruna danışın isterseniz dışkıyı yumuşatmak için
Suhedaaa Haticee_ sıvı fitil libelaks kullan kızıma kullandım anında etki verdi başta sert çıkardı daha sonra arkasından gelen sıvı kaka oldu ve rahatladı kızcağız yine de doktorunuza sorun