MyDarlingSon Paketleri acıp kavanoza koyduk hepsini avtıkdan sonra 1 ay içinde tuktmk lazimmiş smdi diğer kavnzdakılri kullanammı 😔😔
g_izemm38 MyDarlingSon icinde 2 paket oluyor zaten 1 ay icinde bitmesi gerektigi icin ben once bi paketi kavonaza dokuyorum digerini bitince aciyorum
yaseminoztrk MyDarlingSon ne yazık ki 1 ay bile değil 3 hafta içinde tüketilmesi gerek diyorlar genelde 😬
g_izemm38 MyDarlingSon 1 ay icinde bitmezse kullanilmaz tabiki aklinda bulunsun hep once birini ac dgeri acilmadigi icin hic bisey olmaz cnm
MyDarlingSon Pirayeada ilk kutu tamam da diğerleri çöp mü şimdi toplu almıştık 😔 onları da eski aptamil kutusuna boşaltmıştık
Pirayeada Kaç aylık bebek bende Bebelac gold kullanıyorum bebek surekli acıkıyor sizde de öyle oluyor mu
g_izemm38 Pirayeada bende kullaniyorum kizim 5 ay 5 günlük ama tok tutmuyor cok sık acıkıyor sma gecdim oda kabiz yapıyor surekli bitsin aptamil deniycem bide
g_izemm38 Pirayeada zaten kizim biberon tutmuyor kasikla iciriyorum onunla cok zor oluyor agzinda bekletiyor doktorumuz ek gidaya baslatti zatn 😊
Pirayeada g_izemm38 evet hemen acıkıyor fazla veriyorum mamayı denemek için yine 2 saatte ağlıyor parmaklarını yiyor