balbebekannesi01 4 gün oldu doğum yapalı memeler dopdolu ama çıkmıyor sağıyorum yok. Bebeğim de emmiyor. Çaresiz kaldım bu durumu yaşayan var mı? Ne yapabilrim sütümün çıkması için?
Simos22 balbebekannesi01 hemen sıcak bi duşa girin gögğslerinizi ellerinize alın hoplatın sıcak su açıkken bu işlemi yapın sıcaklık derecesinde dayanabilecğeiniz kadar olsun ne kadar sıcak o kadar iyi eğilip sallayın açılır inşallah hatta pompanız varsa dıştan hemen sonra sağım yapın benimde öyleydi taşlaşmasınn Allah korusun
Simos22 balbebekannesi01 hatta bazıları duşta iken saç fırçası ile tarıyor göğsü kanallar açılsın diye ben onu denemedim ama size fikir olsun
Ndrg-12 balbebekannesi01 ilk süt kolosturum yoğun bir süt. Bu yüzden akmıyor. Elle sağınca çıkar ancak.
Gulahmet balbebekannesi01 bebeğinizin yaşı uzun olsun inşallah. Doğum yaptığınız hastaneye gidip orda sağım yaptırabilirsiniz güçlü vakumladığı için rahatlatır sizi.Eğer süt sağılmazsa muhtemelen mastit olursunuz Allah korusun çok zorlar sizi
balbebekannesi01 Simos22 sert oldu zaten büyüdü ve akmıyor sütüm. Dediklerinizi yapacağım. Sağım yapıyorum ama bir kaç damla geliyor sadece 😕
Sedaaksyy Canım aynısı bana oldu taş gibi oldular ateslendim ağrıdan o kadar ağladım ki , makinen varsa sağ , yoksa hemen sıcacık bir dus al , suyu goguslerine tut bol bol elinle de sağar gibi masaj yap aksın bosalsin biraz rahatlatır bu seni
defnekokusu_ balbebekannesi01 lahana bulabilirsen ılık lahana koy sütün inmesine çok iyi gelmişti arkadaşım da
Sedaaksyy balbebekannesi01 çok şükür çok guzel emmesi bugün 5aylik olduk hiç bir sorun yaşamadık , sanırım 3.veya 4.gundu doğum yaptıktan sonra ölüyordum kafam kadar oldular göğüslerim sistiler acı içinde kivrandim, elektrikli pompam var benim , onunla sürekli sagdim sonrasında rahatladım
balbebekannesi01 Sedaaksyy lansinoh marka pompam var onunla devamlı yapıyorum ama hala iki üç damla geliyor.
Sedaaksyy Plastik olanlar var ucuz bi bak istersen bazı marketlerde de var e bebekte filan var çok rahatlayacaksin sagdikca normale dönecek
balbebekannesi01 Arveninannesii23 bebek tutmuyor zaten memeyi gelince ağlıyor kavrayamıyor sert geliyor galiba
Mihriballimm balbebekannesi01 sıcak kompres yaparak sağın sıcak bı duş sinrasi sıcak havlu falan koyarak masaj yaparak sağın bebek yağı dökün memenize masaj yapa yapa sagin