Arenimo Hadi bakalım önerilerinizi alayım yabancı yerli herşey olur kulağa hoş gelen🎶✌️ usb ye atayım yaz geldii gezerken dinlerizz🤩
Sarelinagis Arenimo Reynmem bonita Baba zula bir sana birde bana Nazlıcan Kübra yakamoz Sefo Tutsak Canbay & Wolker Leylim yar Can koç Gökyüzünü tutamam Daha bir sürü var aklıma geldikçe guncellerim bayılırım şarkı dinlemeye
Gryffindor Arenimo Ben nerde eski unutulmuş şarkı varsa onları dinlediğim için bir de geneli hüzün içerdiği için çok işinize yaramaz sanırım. O yüzden post üstte kalsın 😃
Nik_mik_yok Arenimo sefo nun tüm şarkıları Umut çalışkan, unutmak istiyorum Çakal, imdat Derya Uluğ, hadi çal Daha çok vardır ama aklıma şuan bunlar geldi
Arenimo Sarelinagis Ben de hele arabada yolculuk yaparken çok daha severim😍 atladığım unuttuğum şarkıları yazmışsınız çok sağolun😘
Esdoel Sarelinagis ismini görünce yazasim geldi. Canbay benim lise arkadaşım. Lise döneminde o kadar zayıf o kadar ince yüzü bebek gibiydi masum bı yüzü vardı. Arkadaşlarla aramızda hep bebek yüzlü derdik. Çokta iyi bir çocuktu. Liseyi bırakınca iletişimiz kesildi. Şarkı söylediğini öğrenince çok şaşırmıştım çünkü taniyamamistim. Zaman insanın yüzünü vs çok değiştiriyor gerçekten buna çok inanıyorum. Neyse boş muhabbet oldu ama yazayım dedim 😂
Arenimo Med ee tamam öneri alayım sevdiğin bir rap söyleyebilirsin🤩 belki hiç duymamışımdır dinlerim😍
Sarelinagis Arenimo Bende özellikle uzun yolculuklarda yüksek ses müzik kahve yanimdada eşim bayılırım ☺️Rica ederim iyi geceler
Sarelinagis Arenimo Bende instada bayanmutuslu diye bir sayfa var orda duydum her dinlediğimde aklıma o geliyor ağlıyorum çok güzel yorumlamış Nazlıcan şarkıyı
Med Arenimo tutsak, yarım kalır, toz duman, affettim, günde 3 kere bunları dinleriz kızımla 😂 ritmleri falan çok güzel. yabancı da Shaggy Sean Paul iyi gidiyor
Arenimo Med Teşekkür ettim toz duman indirmemişim Zeynep Bastık ile söylediği akustik versiyonunu indiricem çok güzel🤩
Arenimo Nik_mik_yok ballı ballı viskiii yengeniz heyecanlı🤩 teşekkür ederim unutmak istiyorum da ekleyeceğim listeme onu bilmiyordum.