Kumsal_veannesl Rabb’im sen yardım ettt Suriyeli bir kadın ucube gibi birşey Adana’da çocukları okulun önünden kaçırıyor kaçırdığı çocuklardan birtanesini öldürmüş bir yavrunun canına kıymış Allah cezasını versin çöplüğe çevirdiler ülkeyi… Fotoğrafı bu suratında hayır yok Allah’ın belası https://ibb.co/NrVfTBh
Berna0612 Kumsal_veannesl Allahım ne günlere kaldık yarabbim sen hayırlısını ver yavrularımızı esirge pislik insanlardan.
babyfaceee Kumsal_veannesl nefret geldi bu suriyelilerden Allah’ın cezaları her pislik,her ayak bunlarda lanet olsun
Aselkusum16 😨😨😨 ay inşallah hemen yakalanır başka kimsenin canını yakmadan Allah bildiği gibi yapsın inşallah
Aselkusum16 Kumsal_veannesl bende korkuyorum ve nefret ediyorum hiç bir insana güvenmiyorum allahım hayırlı insanlar karşılaştırsın evlatlarımızı hepimizi inşallah
Cookie Ay Allahım nefret ettim bu ülkedeki yabancılardan gerçekten artık nefretle bakıyorum hepsine Bi kısmı gelir lüks içinde yaşar ülkeyi yer bitirir , bir kısmıda şerefsizlik karı kız peşinde Allah hepsinin belasını versin bunları ülkeye sokanda dahil…
Kumsal_veannesl Cookie cidden bıktık artık ya kendi ülkemizde mülteci olmaktan yoruldum zamları herşeyi geçtim artık can guvenligimiz bile yok
Kumsal_veannesl Aselkusum16 amin inşallah bir sabinin nasıl canına koyacak kadar gözü dönmüş olabilir ki insan değil bunlar
Kumsal_veannesl Med gelsin de haklı haksızdan hakini alsın biran önce bu dünyada kazanan onlar oldu öteki tarafta….
Kumsal_veannesl Irmakefe ucube bildiğin ucube başka birşey değil ne istersin sen o el kadar bebelerden
Irmakefe Kumsal_veannesl böylelerini varya şimdi soylicem şimdi askı yicem Allahindan bulsun yavrularımız Rabbime emanet
Kumsal_veannesl Berna0612 çok korkuyorum gerçekten azalmıyorlar artiyorlar malı geçtim can güvenliği biri bize birşey yapsa ülkede kaydı yok bul bula bilirsen of
herseySeninleguzel11 Kaynak ne acaba ben böyle bir bilgi bulamadım internette. Tıktok da çok güvenilir gelmiyor. Inşallah doğru değildir. Rabbim hepimizin yavrularını korusun.
Kumsal_veannesl herseySeninleguzel11 benimde umudum doğru olmaması ama doğru oturduğumuz septende bir çocuk kayıp şuanda
Berna0612 Kumsal_veannesl kesinlikle öyle biz yavrulamıxın üzerine titrerken başkası gözünü kırpmadan zarar versin olacak iş değil neden göndermiyorlar bunları daha ne bekliyorlar anlamadım kendi ülkemizde yabancı olduk parka gideriz dolu suriyeli markete gireriz keza öyle.