KubraTasdemir KubraTasdemir özellikle uyuturken çok zorlanıyoruz emerek uyumaya aliskin ve gece uyanınca hem emzirirdim süt de içmiyor onu nasıl asicaz bilmiyorum
KubraTasdemir devrialemsah bugün ilk kez hiç emmedi benim bebeğim istedi oyaladim hep gündüz uykusunda biraz istedi kucağıma aldım ninni söyledim sonra ayağıma koydum uyuttum. Akşamda aynı şekilde yaptım uyudu ama gece uyanınca ne olacak ne yapcam bilmiyorum süt de içmiyor.
Minikbirkalp devrialemsah su ile ıslatıp göğüs ucuna sürün bir kere ağzına alınca bir daha almıyor ztn tadından ötürü her istediğinde tekrar tekrar sürün siyah görüp ağzına almayacaktır
Kalpatisi_ Annefasulyesi yaaaa nasıl tatlıı 🥰🥰 okuyunca içim gitti, üzüldüm görmediğim halde öpesim geldi minnağı. Benim yerime öpün onu ☹️
Annefasulyesi Kalpatisi_ yaa çok teşekkür ederim ❤️ Gördükçe öyle ağladım ama biz şükür tatlıya bağladık 🥰 Öperim tabiii🥰
1Mother1Boy Tbaltn 1 ay uğraştım gece sütten kesmek için en sonunda baktım olmuyor. Ketçap mayonez karıştırdım peçeteye sürdüm koydum kokusunu alınca istemiyorum dedi. Birkaç gün böyle yaptım. Her gün yeniliyordum.
Tbaltn 1Mother1Boy gercekten mi suan gözüm korktu😢😢 tiksindirmeyin diyorlar ama en son çare insan yapıyor haklısınız 😔
Kalpatisi_ Annefasulyesi ağlanmaz mı yaa tanımadığım görmediğim halde benim bile içim gitti. Sağlıcakla büyüsün büyüyünce bol bol süt içsin 😅😘
1Mother1Boy Tbaltn İnanılmaz meme bağımlısıydi saat başı uyanıyordu. 2 yaşına kadar emdi. Her çocuk aynı değil. Benimki başka çare bırakmadı.
Civciv222 KubraTasdemir canım. Instagram da blwbeslenme diye bir hesap var o anlatmış nasıl biraktirdigini bi bak istersen
funny34 Aysegul_17 kesinlikle biseyler sürmek iyi değilmiş. Anlatarak bı seklde sabırla yapacağız benim kızım 21 aylık bende soyleedikce daha çok emmek istiyor meme uyudu diyorum mesela emmek istiyor
ikiPrensesAnnesi20 KubraTasdemir kızım 11aylikti kestigimde hemileydim 7aylik kesmek zorunda kaldım ilk 1hafta gündüz vermedim gündüz alıştı sonra 3gunde de gece kesmiştim çok kolay oldu cnm evin içinde kapalı şeyler giymeye calisin memeyi görmesin