Seymaay Mutfak dolaplarımı boyayacağım bianca stella ile var mı boyayan memnun olan memnun olmayan???
Artugunannesi_ Seymaay merhaba ben boyadım mutfak dolapları mı en iyi marka Stella gözü kapalı alın 2 ay felan oldu boyayalı herhangi bir sıkıntı yaşamadım
KaranAtabey Seymaay bende boyafım memnumun ama üstüne bide vernik attık mat olanıda var parlak olanıda var isteğe bağlı onuda ihmal etmeyin derim
Ale2709 Seymaay biz boyadık canım caden di galba markasi vernik ve kulpta taktik ust beyaz alt gri yaptık uğraştıriyir ama sonuc guzel
asiltonunmommysi Seymaay bende boyamak istiyorum ya boyadınız mı merak ettim? Artugunannesi_ önce sonra var mı merak ettim 🙂
Artugunannesi_ Biaslanannesi17 merhaba tabi ki olur çok amaçlı bir boya zaten kapı mutfak dolabı benim dolaplarım çok bir kutu bitti ikinci kutudanda çok az kullandık ama mutlaka kadife rulo alın iz bırakmıyor
Seymaay asiltonunmommysi yok ya henüz boyamadım boyayanlara ulaştım memnunlar ama sadece stella boya ile boyayanlar memnun ☺️ Nasip olursa boyayacağım daha 😅