minikbaykus kızlar yeniden doğdum sanki inanın bana ve hemen kesinnn 😂 başlıyorum canım. İlk olarak kararlı ol ben sabır taşı aldım sürdüm ama çocuk banamisin demedi emdi sonra keccap sürdüm gösterdim dedim bak hasta olmuş artık ememeyiz gündüz istedikçe sürdüm gösterdim asla emmedi geceeee kıyamet koptu ama benim asıl silahım yanımdaydı 😂 limon ilk olarak aldım kucağıma annecim hasta olmuş artık ememeyiz sen büyüdün artık dedim öptüm sarıldım tabi o hala ağlıyor sonra limonu sürdüm aldı agzina aldığı gibi bıraktı yine dedim hasta oldu falan salladım uyudu ertesi gün yine aynı oldu her uyandığında limon sıkıp vermedim onu sadece 1 kez yaptım gündüz istedi aklında kalsin diye limon sıktım yine emmedi iki günün sonunda kabullendi geçen geldi açtı sevdi göğsümü okşadı ama asla emmiyor 😀 faydasına gelirsek elhamdülillah artık eskiye göre daha güzel yemek meyve yiyor gece yine uyanıyor 1 2 kez ama yanına gidince anında uyuyor bazen hiç uyanmiyor emerken gece 10 defa uyaniyordu sürekli emdirip salliyordum şimdi çok şükür daha iyi bide fark ettim ki emmeyi bırakınca biraz daha sakinleşti daha önceden çok hırçındı darısı başına inşallah ama iki gün zor oluyor sonrası çok güzelllll 🥰