MSamet Oğlum 17 aylık 6.ayindan ta bu zamanlara kadar TV’ye cok ilgisi vardı tek çocuğum yalnıziz genelde hep huysuzlaniyirdu hep bende açardım açmadan yemek bile yemezdi reklamlara çok daliyirdu şu an ise sadece anne em dıde ebivve dız dız del diyir bazen bende Tv’den kaynaklandığını düşünerek bir haftadır kestim acmiyirum artık ne kadar mizmizlansa da sürekli bebek sarkilari söylüyorm konuşuyorum aceba konuşması hemen etki eder mi ben mi çok sabirsizim
Med MSamet bosver tv yi,bütün gün konuş,bu kaşık bu araba bu tabak,şimdi çişimiz gelmiş,camdan bakalım,kırmızı top nerde, bak bu mavi top. vs sürekli böyle şeyler yap.
Esranurr MSamet Bir anda düzelme olmaz bu bir süreçtir zamanla çocuğa faydalarını görürsünüz Yazısı küçük fotoğrafları büyük hikaye kitapları alın bol bol konuşun anlatın bebeğinize kendi yaşıtlarıyla bir araya gelebileceği ortamlara sokun bebeğinizi sosyallestirin Zamanla kelimeleri artacaktır 😊
minikfarem__ MSamet 11 ay televizyon izlemiş çocuk. 1 haftada düzelmesi mümkün mü? Sabırlı olun bu bir süreç… Ve pes etmeyin siz de bebeğiniz de bir süre sonra alışırsınız