neslicanben Tubasahra düz 3,5 kro 6,5 aylık. Doktor kontrolünde tadım olarak başladık. 4.aya girince de direk başlıyacağız. Doktorumuz liste verdi o şekilde ilerliyeceğiz
neslicanben Tubasahra inşallah kolay geçer. Maşallah kim der ki 1100 gr doğdu evet hala zayıf ama iştahlı. Ek gıdaya başladığımızda da böyle dewam eder umarım
Tubasahra neslicanben Oy masallah canım insallah öyle devam eder.Benim kız minnak kaldı gerci bana normal geliyor da burada kilo postu acanlari gordukce anam benimki de minnak kalmis diyorum.😁😁 Rabbim can sagligi versin ne yollardan gectiler varsın zayif olsunlar.
neslicanben Tubasahra yok benimki de minik kendi aylıklarına göre :) ama benim gözümde iyi gidiyor. Başkası kucağına alonca farkediyorum ye doğan gibi duruyor. 6,5 aylık 6,5 kilo henüz
Tubasahra neslicanben Cünki kimse bizim gibi en minik hallerini gormedi.🥰Benim kızım da 6 aylikken 6 kiloya yeni ulasmisti simdi 3.5 yasinda 13 kilo oldu.Maşallah
Irmakprensesinannesi Asellina41 4.5 ayliktik doktorumuz başlattı 6 aylık 2 ana öğünü var di şuan 9 ay 13 günlük 3 ana öğünü 1 ara öğünumuz var 33 haftalık 1865 gr doğduk şuan 8 kg 72 cm