deniz_063 kızlar bebişimi bugün kontrole götürdüm 9 ay 25 günlük kilosu 7.900 azmı çokmu normalmi🤔 boyu 70 cm 1 yaş aşısı var temmuzda aşıya gelmeden 2-3 gün önce yumurta beyazı yedir dedi ben zaten yedirdim ne alaka anlamadım😩
Cloudsmom deniz_063 1 yaş kızamık aşısında sanırım yumurta içindeki bir maddeden var. Bebek alerjik ise aşıdan sonra 4 saat hastanede bekletiyorlar.oyüzden demiştir.
cnsymn deniz_063 doğum kilosu önemli benim bebeğim 2 kilo doğdu bugün 6 aylık yaklaşık 8 kilo. Ama kilo ile sağlık ölçülmez arkadaşım.
Arss21 Benimde bebeğim 9 ay 10 günlük kilosu 7 buçuk kilo boyu 76 cm bizimde 1 yaş aşımız var ama bize boyle bisey söylenmedi
deniz_063 Arss21 bende anlamadım alerjisi varsa yoksa anlarız dedi. ben zaten veriyorum dedim. olsun nolur nolmaz dedi😁
Fmercan deniz_063 yok kızamık aşısı için söylemiştir onu yumurta beyazı alerjisi olanları etkiliyor diye
deniz_063 bsr1 3.550 doğdu 5-6 aylık olana kadar her ay 1 kilo alırmış sonra yavaş yavaş 700 gr 600 gr falan dedi doktorum yani emin olamadım az gibi geldi bi an😁 annelik tuhaf