aslansmomm ElifB08 peki o kızarıklıklar falan hemen geçtimi yoksa bir kaç gün kaldımı? Ben farkettikten sonra banyoya soktum bir iki saate azaldı baya o benekler kızarıklıklar gitti tamamen alerjide de geçermi hemen
Nimomerve Kızım da allerjik bebek küçükken böyle başlamıştı belirtileri. Ama kakası gürültülü ve mukuslu oluyordu siz de bu durum var mı
aslansmomm Nimomerve yok bu küçüklükten gelen bir sey olduğunu sanmıyorum 6 ay 20 günlük, ek gıdaya gectik biz yoktu daha önce
Kubraozd aslansmomm olmaz mı canım olur benimkide kabak yediği gün ağız dolusu kusmuştu öyle bir kusma yok burnundan fışkırmıştı anladımki kabak alerjik reaksiyon gösterdi.😔
Kubraozd aslansmomm sonrasında tekrar denemedim canım kestim hem sevmedide ama tekrar deneyeceğim tabi
aslansmomm Familyboy banyo yaptırdım yatırdım iki üç saat sonra tamamen geçmişti, alerji hemen geçermi bilemedim
aslansmomm Adelyaneva gördükten sonra banyo yaptırdım hemen 2-3 saate tamamen geçmişti ama alerji de olsa geçer mi hemen
Adelyaneva aslansmomm alerjide bizde de oyle olduğunda nemlendrici sürüyom gecio emince kizdgnda bellirginleşio cok gecmiş olsun
runigneb aslansmomm banyodan sonra rahatladıysa isilik olabilir. Kızımınki geçmemişti alerji için damla verdik sonra hızlıca geçti
runigneb aslansmomm dr umuza fotoğraf yolladım. zaditen damla ama doktorumuz kullan dediği için kullandık.
Piraye2021 Adelyaneva merhaba emerken kızarıp sonradan geçmesi, ağlayınca kızarıp geçmesi de alerji belirtisi mi ?