tTgbaa 9 aylık bebeğim çorba yiyo onun dışında yemek pütürlü bişey yemiyo öğürüyo ve öğürdükçe kendini kusturuyo nolur ya bana bi çözüm bi yol gösterin neyi nasıl vermeliyim lütfen yardımcı olurmusunuz kafam çok karısık ne yapıcağmı bilmiyorum 🥺
Nisakus25 tTgbaa 2 yaşına kadar yaşadık bunu kızımla doktor aç bırak eline ver korkma boğulmaz dedi dinledim ve düzeldi çok şükür şimdi herşey yiyebiliyor çok zor biliyorum yaşadım o günleri
Ikrazumra19 tTgbaa ben yasamadim ustte kalsin canim ama komsum cocugu 1 yastan fazla hala puturlu hicbirsey yemiyor annesi sadece yogurt ve bebe bickuvisi veriyo yavas yavas kussa bile alistir
Eylul-sena-33 tTgbaa blw yöntemi denedinizmi önüne seveceği şeyler koyun kendi yerse aşar sanırım örneğin makarna kraker vs
tTgbaa Melesss maalesef halada kullanıyorum mecbur yAni şöyle çorbada pütürlü yiyo mesela pirinli yaparım çorbasını yiyo ama normal pilav yapsam yiyemiyo
tTgbaa Eylul-sena-33 ya deniyorum makarna yapıyorum normalde herşeyi ağzına götüren çocuk ağzına götürmüyo
burjuvaanne tTgbaa BLW yapiyormusunuz benimkide oyleydide kendi basina yiyince yapmadigini farkettim . Kendini alistirinca bende puturlu bisi verince yapmiyor artik
TheBaby tTgbaa Bizde 1 yaş 11 gün pütürlü yemeye alıştı ama halen çok pütürlü olursa kusar öğürür. Omlet pankek tarzı falan zaten hiç yiyemiyor
Melesss tTgbaa blender malesef ilk baştan yasak olan şeylerden biri… Yavaş yavaş alıştırın bir kaç pirinç tanesiyle. Karşısında çiğneme hareketi yapın bebekler taklit yaparlar çünkü
Deletedmom_71 tTgbaa elinle ağzına ver kuzum o şekilde yiyebilir. Corba yap yanına puturlu bisey daha hazırla çorbanın üstüne ondan ver o şekilde yer belki
Edanzz tTgbaa nuk marka diş fırçalamaya alıştırma seti var. Onun yuvarlak başlıklı olan kısmını eline verip danak diş kısımlarına masaj yapmasını sağlayın. Bu sayede çiğneme olayını öğrenecek gelişecektir. Doktor tavsiyesi ile almıştım bizde çok işe yaradı deneyin derim
tTgbaa Edanzz teşekkür ederim yazılanlarda ne varsa denicem çünkü artık çare arıyorum herkes 1 yaşından sonra alışması daha zor diyo üzülüyorum
Deletedmom_71 tTgbaa başlangıcı o şekilde yapıp zamanla sulu şeyi azaltabilirsin canim. Ben mesela puturlu yapıp yanına komposto yoğurt vs ekliyorxum sonra azalttım onu en son bıraktım suan diş dönemi diye başa sardım ama olsun😅
Edanzz tTgbaa yok öyle düşünmeyin alışır mutlaka nuk un o setini alın onunla diş çıkacak kısımlara bastırdıkça yiyecekleri de aynı şekilde yapıyor. Sürekli elinde olsun. Moralinizi bozmayın herkes bi şekilde öğreniyor ☺️
tTgbaa Deletedmom_71 ozaman yarından itibaren başlıyorum çorba yanlarına makarna yada pilav mı yapim ne yapim varmı fikriniz
Deletedmom_71 tTgbaa aynen corba yanına onlari dene. Veya direk sebzeli püre yapıp yanına komposto yap tatlı olduğu için onu Red etmez. Ben hep püre yapıp yanına komposto ile ilerlemistim
birtatlianneee tTgbaa önce yanına ayran gibi şeylerle yutmasını sağladım bir ay içinde alıştı vermeye devam edin köfte mesela parça parça ağzına verin sonra su gibi bişey çorba da olur ağzına gelmesine alıştıkça yiyecek stres yapmayın hiç
tTgbaa birtatlianneee teşekkür ederim bende bundan sonra katının yanına sulu sulunun yanına katı bişeyler yapıp denicem inş alışır
birtatlianneee tTgbaa alışır 9. Ayda bende stres yapmıştım şimdi 10 aylık elimdeki dürüme bile saldırıyor 😂 kendi yemek istedikçe meyve de veriyorum karpuz falan
Deletedmom_71 tTgbaa ne demek canım rica ederim. Ekmek içini de çıkarıp çorbasına bandirip ver onu da yedir küçük küçük o şekilde de alisir ❤🥰