Alparslan_habip Kızlar bebeğim karnı tok altı kuru olduğu halde ağlama krizleri var.sancısı olduğunu düşünüyorum daha 1 aylık kimyon suyu ver dediler verdiniz mi iyi geliyor mu
Liyamomyy Alparslan_habip vermeyin bu sadece eskilerin uyguladığı bir yöntem şuan hangi doktora sorarsanız sorun vermeyin diyecektir minicik bebeğe kimyon verilirmu
Alparslan_habip Baakpnr- peki gazını mı yaptı sonrasında neye iyi geldi ? Biz gazımızı da yapıyoruz aslında . Birde nasıl yaptınız kimyonlu suyu
Alparslan_habip Lisabh peki gazını mı yaptı sonrasında neye iyi geldi ? Biz gazımızı da yapıyoruz aslında . Birde nasıl yaptınız kimyonlu suyu
Alparslan_habip Cvmk33 peki gazını mı yaptı sonrasında neye iyi geldi ? Biz gazımızı da yapıyoruz aslında . Birde nasıl yaptınız kimyonlu suyu
Baakpnr- Alparslan_habip sıcak suya bir çay kaşığı kadar kimyon attım kuzum ılıyınca 1 çay kaşığı kadar verdim gaza iyi geldi bize
Lisabh Alparslan_habip kimyonlu suyu kaynatıp ılıtıyodum zaten kimyon dibe cöküyo üstteki sudan 2 çay kaşığı veriyodum.. birde gaz ayrı sancı ayrı.. kimyon suyundan sonra genelde rahatliyodu
Ozlem2904 Alparslan_habip emziriuormusunuz? Emziriyorsaniz siz çayını için 1aylik daha çok küçük ona vermeyin. Ben hep çayını içtim halende içiyorum bebeğim rahat uyuyo emdikten sonra. Bir yetişkin olarak bana tadı biraz ağır geliyo bebege nasıl gelmesin