gzmemr Bebeğim 6 ay 15 günlük boğazdan gelen bi öksürüğü var bayramdan beri geçmedi geceleri sürekli huzursuz bu yüzden öksürünce uyanıyor 😞doktora götürdüm ciğer temiz dedi bol bol emzir burnunu acık tut ama gecmiyorrr napabilirim güzel annelerim tecrübelisiniz bana bi çare lütfen
Prettymom gzmemr kızım ne zaman öksürse sarımsak yutup emziririm. Eğer sarımsak tadimi yaptiysaniz küçük bir sarımsağı yogurda veya meyve puresine koyup verin. Emziriyorsaniz orta boy sarimsak yutun bol bol emzirin.
emirinannesi3434 gzmemr hava makinesi alın içine serum sıkın 5 ml günde 3 kez hava verin ilaç koymuyorsunuz ama o kadar iyi geliyorki, çok küçük bbebeğiniz doktorunuz vermedikçe ilaç sakıın vermeyin, iyi edeyim derken zarar verirsiniz
Uraskpln gzmemr uyuduğu odayı günlük havalandırın buruna damlatılan fizyolojik damlalardan kullanın burunda ki sümük genizde birikiyordur ciğerleri temiz ise bunlar işe yarar
gzmemr Minik_kusummm prospan bitkisel içerilikli olan değil mi? 3.5 yaşındaki oğluma doktor reçete etmişti evde var sakıncası olmaz değil mi ? 1 çay kaşığı kadar versem olurmu acaba ? Küçük diye korkuyorum…
gzmemr Prettymom 4 gündür onuda yapıyorum yutuyorum emziriyorum hatta ıhlamur içiyorum onada veriyorum bi kaç çay kaşığı ama düzelecek gibi oluyor sonra birdaha boğazına balgam geliyor galiba öksürük başlıyor büyük adam gibi öksürüyor bide 😞çok çaresiz kaldım sürekli uykusuzum salgın mı acaba bilmiyorum
Minik_kusummm gzmemr evet bitkisel ama bisdy diyemem cnm en iyisini doktor bilir yada tanidiginz bir eczaci varsa sorun ben ogluma 19 aylikken vermiştim bir tatli kaşığı sabah öğle aksam doktor demişti
gzmemr emirinannesi3434 doktorumuz zaten hiç ilaç verme taraftarı bi doktor değil sadece vitaminiönemsiyor…ama bayramdan beri geçmedi bir türlü ne yapacağımı şaşırdım
gzmemr Uraskpln küçücük bebekte çıkan sümüğü anlatamam dediğinizi yapacağım cok sağolun …ortalıkta salgınmı var anlayamıyorum artık 😞
Poncikkkk gzmemr siz keçiboynuzu pekmezi yiyin yada tanesi varsa kaynatıp için emziriyorsanz bebeğe geçer kaynattığınızdn bebeğinize biraz içirebilirsniz balgam çıkarır sarı sarı kusarsa keçiboynuzundqndır geçmiş olsun
emirinannesi3434 gzmemr ben oğlumun ökdürüğünü böyle giderdim deneyin çok faydasını gördüm, akciğer filmi bile çektirdik 5 aylıkken
Poncikkkk gzmemr rica ederim ben denedm yarım saat içinde kustu hepsi balgamdı inşallah faydası olur ama pkmezden verme bebeğe daha küçük
gzmemr emirinannesi3434 şimdi başladım hava vermeye evde serum vardı suyunu sıktım veriyorum inşallah şifa bulur …ağzı dili yok çok üzülüyorum haline canı çok yanıyor belkide 😞