havva60 kizlar sma kullaniyoruz gaz kaka problemimiz yok ama aşırı kusmamız var bebevita kullandiniz mi memnunmusunuz
iremertmurat havva60 Bende yeni gectim normalde hipp combiotic kullaniyordum bayagi uçmtu fiyati.. Arkadasim demisti bana da bebevita da hippin ürünü.. Bende bir sikinti yasamadim ustelik gaz problemi bile azaldi diyebilirim 😊
shdemir havva60 Bebevitayi bilmiyorum ama hipp combiotik kullaniyorum. Gazimizda gitti kabizlikta. Mucize gibi iyi geldi yani tavsiye ederim
AliyeAsel havva60 canım en iyisi hipo combiotik bende bebivita aldım ama mahvetti bizi kabızlık başladı bebeğimde simdi geri hipo combiotige dondum hem kakasini hemde gazini cikariyor
Aysen G_ADAN aynen bebevita güzel bi amam değil hem erimiyor hem cok yaglı o yüzden ucuz, hero baby ülkerin ürünü ve yag oranı cok iyi, tok tutuyor ayrıca bilginize kızçeler☺️
havva60 Aysen seker var icinde diye duymustum ama hiipp ürünü diye olumlu bakiyordum ama arastirmak lazim galiba
Ayliinn Aysen hero baby nın mamalarını hiç bi yerde bulamıyorum önceden onu kullanıyorum ama marketlerden kaldırıldımı acaba diye düşündüm ?
sebnem hipp combiotic sadece önerilen mama ona bakarsınız diğer bütün mamalar bebivitayla çoğu özelliği aynı bnde kullanıyorum şükür sorun yaşamadık bnde hippe ait diye aldım ve 3 aydır kullanıyorum çözülmeme sorunu yaşamadım suyun ısısıyla alalalı diye düşünüyorum ☺️
havva60 Bulutunannesi kusma oldumu cnm sma kullaniyoruz ilk baslarda bisey yoktu gayet iyiydi simdi ıştahsız yiyor sonrada hepsini kusuyor
Melekmavis Bende bebelak kullanıyordum bebeviti tavsiye edende oldu kötü diyende içinde şeker varmış kararsız kaldim🤔
Nesibe3418 Ben daha önceden bebelac kullanıyordum oğlum tadını beğenmedi o yüzden hipp combiotic geçtik galiba bebeğime yaramadı çünkü her mama verirken kakasını yapıyor 6 7 buluyor vede sanki kilo almadı bebevitaya geçmeyi düşünüyorum fikir verir misiniz
havva60 Nesibe3418 cnm bende karma karisik oldum sma kullaniyor cok kokuyor oglum istahsiz iciyor hiip bocek cikti karar veremiyorum bi turlu