Aselezgii Bugün öğrendik cinsiyeti. İsim düşünmeye başladım tabi hemen😅 kızımın adı Asel Uyumlu olursa fikirlierinizi almak isterim kızlaar 🫶🏻🥰
Drkn Benim kızımın adida asel ama ben asel eva koymak istemistim eşim tek isim olcak diye tutturunca koyamadim birgün yine kızım olursa eva koycam insAllah😊
Aselezgii Sev6127 canım kızım 5 aylıktı hamile olduğumu öğrendiğimde tam bir yaş olcak doğduğundada 🥰🥰
birbeyazoglanbirkarakiz Bende hamileyim ama cinsiyeti öğrenmeye 2 ay var eğer kızım olursa Hafsa, Asel, Meva, Firdevs bunlardan birini koyucam 😊
Mabelle Aselezgii aaa kaçıncı haftadasın canım ? Bende 2. Kızıma hamileyim ismi eşim koyucak ilkini ben koymuştum ☺️
Deletedmom_22 Aselezgii Asel - Adel Asel- Adelina,Adelya (anlamlarını internetten araştırabilirsiniz🌹) Asel - Alisa Asel- Ahsen Asel- Asena
Asel35ahsen Aselezgii ayy ne güzel hayırlı olsun sağlıklı bir şekilde kucağınıza alırsınız inşallah 🥰 benim de büyük kızım Asel küçük kızım Ahsen 🥰
Eda-Ece Aselezgii ayy çok güzel bir duygu gerçekten, sağlıkla gelsin minik prenses 🥰🥰 benimde kızlarımın arasında 17 ay var 💞