agns Egeasaf Dr a goturmelisin canım antibiyotik tedavisi uygular muhtemelen baya şişmiş yazık acı verir ve iltihap iyi değildir yani
Egeasaf Eelcinn karanfili gargara yapmamızı söyledi doktor sağlık ocağı doktoru dün biraz yaptırdım ama çok yapamıyor gargarayı en iyisi dişçiye götürmek
FtmAlprsln1- Siz en iyisi diş doktoruna götürün kötü görünüyor canı tabi çocuğun bu kadar değil ama benim de böyle olmuştu diş eti iltihabi vardı
Bellabellaa Egeasaf dişçi büyük ihtimalle antibiyotik ve ağrı kesici verir ama bi sorun var normal gözükmüyor gerçekten en iyisi dişçiye gitmeniz
Dondurmalikahve Egeasaf enfeksiyon kapmış olabilir geçmiş olsun. Bu arada diş çıkması ile alakası yok benimki 25 26 aylık gibi tüm dişlerini tamamlamıştı. Sizin bebeğiniz diş etlerinde bi rahatsızlık var. Diş doktoruna gitmeniz gerek çocuk doktorun bişey yapamaz
2papatya Diş eti iltihabı gibi geldi ateşlenmesi de ondan kaynaklı büyük ihtimalle. Diş doktoruna götürmelisiniz geçmiş olsun bu Arada 🌸
Afrodit Egeasaf benim kızımda olmuştu ama boğaz enfeksiyonu vardı. Ayrıca azıları çıkarıyordu. Çok zor geçiyor. Hiç birşey yemiyor ve geceleri uyumuyordu. Antibiotik kullanarak atlattık