Cloudsmom Pelineyy 19 mayıs da alaçatı design plus otele gidicez geçen yıllarda da gitmiştik güzel bir oteldir. Temmuzda da bodrum crystal green bay resort var ama ona daha önce gitmedim bilmiyorum açıkçası oteli.
betulgrl Papatya41 gitmediyseniz daha önce güzel bir otel bir kaç sene önce biz gitmiştik personel yemek vs güzeldi
Rahimeee Pelineyy Eylül’de kuşadasına gideceğiz nasipse bir haftalığına rezervasyonu sene başında yaptırmıştık Seven Seas Sealight Elite biz rezervasyon yaparken fiyat 11.650 iptal sigortası ile fikir olur belki iki yetişkin bir çocuk 2 yaşında
asiltonunmommysi MaviPanterAnne ekimde hava nasıl olur orda bende ekimde gitsem diyorum 1 yaş çocukla nasıl olur hava emin olamadım
MaviPanterAnne asiltonunmommysi kardeşim geçen sene o zamanlarda gitmişti denize girmişti öyle demişti bana oralar sıcak oluyo ya kış geç geliyo oraya hatta pek kış ugramiyo bile😁
gocebebirbayan Pelineyy Mersin Doramar Resort ve Aqua Tatil Köyü Herşey dahil ve 1 hafta kala ödemeli 3600 tl 20 Haziran giriş 23 Haziran çıkış 😊 Eşim 1 hafta kadar izne geleceği için, gezmek de istiyoruz bu yüzden 3 günlük filan ayarladık 😊
1ruzgarmasali Pelineyy Antalya Pegasus Royal otele 5 gece için rezervasyon yaptık biz 10e yaptık şuan fiyat 15 bin olmuş bile
HLmom Pelineyy 2 5 temmuz ayında nasipse Marmaris gidiyoruz emre hotel büyük kızım 5 yaşında küçük 11 aylık olacak 3 bin küsüre mal oldu bize
Deletedmom_34 deno1 biz de böyle düşünüyoruz, gezdiğiniz yerlerde nerede kalacaksınız, otel ise aynı fiyata gelecek yine
Snmsnm35 Pelineyy biz otel değilde pansiyon ayarladık gezebilelim diye. Ağustos için ilk iki gün kaşta bahar pansiyonda kalıcaz kahvaltı dahil gecelik 650 tl iki kişi çocuktan para almıyolar. Sonra birgün fethiye birgün akyaka yapıp dönücez. Daha fethiye ve akyakadan yer ayarlamadık.
Mimozacicegim Pelineyy temmuz ayında ınsula Resort spa otele rezervasyon yaptırdık. 6460 TL 4gece 5gün.uçakla gitsek daha pahalıya geliyor yol masrafı. Çocuklarım ben ve eşim. Oyüzden arabayla gideceğiz kısmet olursa.
Lunaluu Pelineyy Tui magic life bodrum ücreti tam bilmiyorum ama 20 binin üzerinde olması lazım üç kişi için.
tmrskbr Pelineyy muğla bodrum da herşey dahil 5 gece 6 gündüz 14500tl. Temmuz için gideceğiz bakalım 6 aylık bebekle nasıl gideceğim 7 saat yolu 🤣🤣🤣