Yunus_emre Malum altin fiyatlari cok yuksek butcemiz yetmiyor almak icin onun yerine nakkas almira vb sitelerden altin gorunumlu kolye vs alan var mi gercek gibimi duruyor gercekten alicam ama guvenemedim oyuzden yazma geregi duydum
maysa-19 Yunus_emre ben geçen hafta çarşıya gittim.ords bujuteride satılıyordu gerçeğe çok benziyordu.celik kararmaz yazıyordu ustunde ama fiyatını sormadim
BalBademmmmmm Yunus_emre Suriye altını küpe aldım, baya baya hiç kararmadı 1 aydır kulağımda, banyo falanda yaptım kararmadı. Herkes altın sanıyor. Aldığım yer kararmaz, kararırsa getir abla demişti 😂
Eymenimm34 Yunus_emre Bence çok parlıyor ben sahteyim burdayım diye bağırıyor yani benimde bileziklerim yok seviyorum altın takmayı ama tercih etmem geçen bu tarz muhabbet oldu aileden takan vardı herkez baya konuştu insanların ne dediği tabiki önemli değil ama anlaşılıyor bence ya yinede siz bilirsiniz
Yunus_emre Eymenimm34 aynen tabiki oyle de kimse icin takmiycam zincir falan cok hos duruyor ama gercegiji almak mumkun degil oyuzden