Krdlln Sütüm azaldı , yetmiyo sizce ne yapmalıyım bana yardımcı olur musunuz ? Acaba bana mi öyle geliyo diye merak edip goguslerimi makineyle sagdim onceden 150 gelirken şimdi 30 zor çıkıyor sütümü nasıl çoğaltabilirim
Krdlln Krdlln bebeğim 2 ay 19 günlük aslında başta güzel geliyodu hatta o kadsr çoktu ki bosaltamayip sagmak zorunda kalıyodum
Birpasaannesi23 Krdlln yeşil merdimek, yeşillik birde bestlak damla birde hipp steel tea bunlar çok işe yaradı bende
Elanil Krdlln bazen sade bir sekilde bazen de komposto seklinde tukettim.her dut kurusu temiz olmuyor.migrosta kemaliye egin markasinin dut kurusu hem cok temiz hem de bildiginiz cips tadinda citir citir kesinlikle tavsiye ederim.Onun disinda baska yerden alacaksaniz yikayip komposto yapmanizi tavsiye ederim ben gun kurusu kayisi ile dutu beraber kaynatip suyunu iciyordum.ciddi sekilde sut arttiriyor
yusufmertmom Krdlln dut kurusu dereotu, milk tea tahin pekmez bende arttırıyor ama öyle dolup tasmiyor yani mamayı daha az yediriyorum.. dut bime geldi ben çerez gibi yiyorum . Kaynatıp suyunu içebilirsiniz
Uraskpln Krdlln sağım yapıldığında çıkan miktarın azlığı sütünün az olduğunu göstermez yani bir çok ebe ve doktor bu fikirde ayrıca sütü gerçekten arttıran tek şey ilk aylarda devamlı emzirmek inanın bana ilk ay gittiğim doktor bile aç bebeğin dedi hiç bir zaman dinlemedim bebeğimle yapışık gezdik yarım saatte bir emzirdim bugün 3 aylık oldu doktor kontrolü vardı alması gereken kilonun çok üstünde almış
BeyzaN77 Uraskpln aynen öle banada ilk zamanlar ilk meme sonra mama ver dedi Aptamil aldk iyice gaz yaptı bende biraktm sadce emzryorum 53 gunlgz bazen emmek istemyor gaz sancısından ama zorla da olsa veriyorum
Krdlln Uraskpln masallah , bizim doktorumuzda bebeğe mama başlayalım dedi kilo alimi almasi gerektiginden az almis dedi1 hafta önceye kadar cok iyiydi sütüm şimdi azaldi bende bilemedim napcagimi
BeyzaN77 Krdlln stres yapma moralini yüksek tut moral çok önemli blyosun ..direk marketten kuru incir al onu bir bardak suyla 3 4 tanesini kaynat onu iç hemde yumuşamış incirini ye çok faydası var …bide bir bardak suya bir yemek kaşığı şeker at karıştır iç
Uraskpln BeyzaN77 allah her kadının çocuğunu emzirme şansını versin o kadar önemli bir şey ki çocuğun hayatı boyunca bağışıklığını destekleyen en önemli faktör benim de bebeğim çok gazlıydı 3. Ay ile biraz azaldı memede hep geri iterdi kendini yine de siz gibi zorla bir şekilde emzirdim hep hiç ona bırakmadım
Uraskpln Krdlln bir de özellikle akşam üzeri 4 gibi göğüslerinizin yumuşadığını süt dolmadığını fark edersiniz bunun nedeni sütün az olması değil akşam saati süt yağlanır göğüs yumuşar boş gibi olan göğüs yağlı süt olan göğüs demektir vücut bebeği uykuya hazırlamak için sütte ki yağ oranını arttırır