Tugbaca 25 aylık bugün başladım. Ne zaman öğrenir , ne yapmam lazım artık don kalmadı evde 😂 bu böyle devam ederse sinir sistemim de kalmaz 😂
Tebessumj_08 Tugbaca bende yeni başladım bugün 2. Günümüz sık sık lazımlığa otuttur kakasını yapınca elinizden geldiğince göstermemeye çalışın çünkü kakayı görünce korkuyorlar biraz zaman alacak ama öğrenirler bebekler çok zekiler 🥹🥰💕
nur-nr_123 Tugbaca bnde 24 aylıkken verdm eğitim hep kafama 2 senedir bez takıyor ½ günde öğrenmesini bkleme diye kazıdım 3. Haftada her şey bitmişti 27 aylık şuanda
Elifyor Tugbaca bende başlıycam kızıma 30 aylık 😄 şu an konuşarak alıştırma evresindeyim haftaya falan başlarım herhalde bende çok korkuyorum nasıl olacak 🤦 bu arada kızlar için 28. Ay . Erkekler için 32. ay tuvalet eğitimine başlanması gerekirmiş.
YldrmBytkn Tebessumj_08 24 aylık oğlum bende niyetlendim ama daha icraata geçmedim 😂😂 aslında bakınca hiç bi yeltenme yok çocukta ama bilemedim başlasam mı başlamasam mi keyfini beklesem ne zamana gelir onu da bilmiyorum😬
Tugbaca Tebessumj_08 öğlen kakam var dedi bende tuvalete götürdüm yapmadı yatarken bez bağladım ilk gün diye baktım kalkınca yapmış 😂🤗
Tugbaca YldrmBytkn bence onun hazır olmasını beklemelisin ha bide sen daha da hazır ve sabırlı olmalısın 😂
Tebessumj_08 Tugbaca ben tuvalete oturtunca yapıyordu su tutuyordu altını peçeteyle siliyordu anladım ki tuvalete hazır hemen lazımlık aldım şimdi ona oturup yapıyor 🤭💃🏼
Tugbaca Tebessumj_08 ben bugün gece bez bağlayacağım hatta bağladım şimdi uyumaya geldik ama çok kararsız kaldım iyi mi yaptım kötü mü yaptım ☹️
Tugbaca YldrmBytkn bugün bende aynısını düşündüm gözümü kapatınca cisli donlar yerde kakalar falan görüyorum artık 😂😂