ktnzehra49 Kir_papatyasiii kesinlikle katılıyorum kızım 2 yaşında benimde yeni 10 gün önce kestim artık cicibebe muzu ve 4 aydan beri veriyodum kızımın maşallahı var valla çok zeki bi çocuk dili desen offf her şeyi çok güzel konuşuyo cümleler kuruyo erken açıldı konuşmaya benimki zaten şeker zekayı etkilemiyo evet iyi değil ama kötü yanınıda görmedim ☺️
Kir_papatyasiii ktnzehra49 aynen öyle cnm evet verebiliriz ama ztn 4 aylık bir bebek 1 tabak cicibebe yiyemez ya dimi o yüzden bb bı sorun görmedim 🥰
Kir_papatyasiii ktnzehra49 evet öyle cnm ama gelde bunu burdakilere anlat eminim bebeğine cici bebe vermeyen yoktur ama nedense burakiler hep bı mükemmel anne💞
Sdmte Kir_papatyasiii cici bebe süt ile büyümüşüm ben 24 yaşındayım gerizekalı değilim çok şükür 🤣 annem derki mama vercek durum mu vardı sütü suyla açıp verirdik . Benim oğlan mama ile besleniyor 4 bucuk aylık yoğurt yediriyorum tadı ekşi olmasada haliyle farklı tat ekşitiyo yüzünü yemedi. 1 cici bebe ekledim içine öyle güzel yiyor ki dengeledi tadını . Cici bebe veren anneler linç yiyo nedense vermeyenlerde mükemmel anne. Kulak tıka geç kenara valla herkes kendi çocuguna düzenine bakmalı
ktnzehra49 Kir_papatyasiii yapmam etmem dediğim ne varsa yaptım ettim kimse kusura bakmasın bişey yemiyodu yediği tek şeyde oydu aç mı kalsaydı çocuk herkes zaten mükemmel anne her anne evladını düşünür
erosunn_annesi drnerkn Pardon ama hangimizin zeka gelişimin de bir problem var maşallah buraya gelende kendini dr zannediyor
Kir_papatyasiii Sdmte kuzum bu platformda emin ol ki cici bebe vermeyen anne yoktur ams gel gör ki asla vermiyoruz derler🥰
5050 ktnzehra49 herşeyi denedim yumurta sebze şehriye çorbası hiçbirini istemiyor meyve denedim onu da istemedi rekor kırıyor açlıktan yana 12 saat bişey yeyip içmediği oluyor sanki mama değil de zehir veriyom cildircam artık
ktnzehra49 5050 benim kızım aynı öyleydi 2 yşınada şuan yeni yeni yumurta yemeye başladı açtı çocuk ya o gün o yumurta yiyince ağladım ya bilidiğin hiç bir şey yemiyodu cici bebe muz süt bu kadar bir yaşından sonra süttende kesmek zorunda kaldım hamile olduğum için inan ki geçiyo alışıyo zamanla daha çok minik benim küçük olan pirinç ununu çok sevdi mamayı çok sevmiyodu bunuda denedikten sonra mamayı azcık yedi biraz sıvı yapıyorum biberonla veriyorum hem tokta tutuyo
5050 ktnzehra49 ne almadım da pirinç unu arı mama ballı tahıllı mama Bebelac bebelac Gold Aptamil bebe bisküvisi BİM’in mamasindan evde açılmış bussuru mama var hiçbirini yemiyor
FHKK 5050 ek gıdaya geçiş yapabilirsiniz canım mama istemiyorsa 3gün kuralı ile patates, havuç, kabak, yoğurt. Sebze çorbaları tel şehriye çorbası yedirebilirsin
5050 FHKK hepsini denedim canım tukuruyor hiçbir şey istemiyor pirinç unu ballı tahıllı mamalar neler neler aldım ama ağzına almıyor 12 saat aç duedugu oluyor 12 saatin sonunda ise içtiği 2 ölçek mama ne zaman düzelecek ne olacak bilmem elim kolum bağlı inan ki
Linaikra Furkaninannesi şöyle ki bebeğini izle canım bizim kız yemek yerken eşimle benim ağzımızın içine bakıyordu sofrayı inceliyordu bende ne yersek parmagima batırıp tattirmaya başladım çok hoşuna gitti yemek yemek öyle öyle başladık kuzum yani bebeğin isterse ver hoşuna giderse ver yavaş yavaş ama baş cevirirse biraz daha bekle zamanı var demektir