birpofidikannesi Bugün bebeğimin 2 aylık aşısını olduk 3 tane yapıldı ateşi 37.5 geçerse 1 çay kaşığından az calpol ver dedi şuan ateşi yok ama ağrısı var ağlıyor calpol versem olur mu ağrısı için yoksa zarar olur mu ateşi olmadan verdiğim için ?
Melek1411 birpofidikannesi bir çay kaşığı vermiştim ben çok huzursuz olmuştu. Eğer hiç durmuyorsa ver demişti doktorumuz bir kere verdim uyumuştu sonra zaten
1kz1ogln_ birpofidikannesi ağrısı çoksa huzursuzluğu geçmiyorsa ver canım ama her asıda biraz ağrı ve huzursuzluk olur
birpofidikannesi Çok teşekkür ederim doktora sorma fırsatım yok maalesef 1 kere vermek yeterli mi gece de huzursuz olursa
Mimoza-kizim birpofidikannesi ben her asisindan sonra veriyorum canim calpol cnku agrisi oluyor pesinden emzir yada su icir cok az bisey olmaz hem ateside cikarsa en azindan cikmadan dusuruyo 4. Aydan sonra vermedim zaten calpolu
Baakpnr- birpofidikannesi ben 2 kere verdim sanırım . En önemlisi de gece yatmadan önce uyur kalırım uyanamam atesı çıkar vs diye korktuğum için . 6 saat ara ile verdim .
Songulselcuk birpofidikannesi Geçen ay bizimde 2 ci ay aşımız vardı ateş olmadı ama sürekli huzursuzlandı 4 saate bir calpol ağrı kesici verdim çok şükür atlattık
Feyzmomm birpofidikannesi 4 gün önc aşı olduk. Ateş olmadı ama huysuzluk oldu. Ben 8 saatte 1 fitil verdim. Ateş olmayabilir ama ağrısı vardır rahatlasın diye verdim. Şükür dün duşunu aldı rahatladı geçti şükür
Ates_mami birpofidikannesi tek yan etkisi ateş değil. Ağrı huzursuzluk da yapabilir aşı. İllaki ateşi beklemeye gerek yok. Baktınız normal değil ağrısı var huzursuz verin calpol. Boşuna ağrı cektirmeyin.
Dondurmalikahve birpofidikannesi Calpol sadece ateş düşürücü değil aynı zamanda ağrısı kesicidir verebilirsiniz rahatlasın minik bende vermiştim aşıdan sonra rahatlamıştı