Yagz_ipklr_22 Hanımlar doktorumuz rota virüs aşısını olmamızı önerdi sizce olmalımıyız ücretli aşı olduğu için kararsız kaldım 3 aylığız fikirlerinizi merak edıyorum olanlar olmayanlar düşünceleriniz nelerdir🤷🏼♀️
_YanakReisinAnnesii Yagz_ipklr_22 bence imkanınız varsa kesinlikle yaptırın rota malesef çok pis bir hastalık
Derya2867 Yagz_ipklr_22 3 ay 10 günlükken rota virüsü aşısı olduk 500 tlydi Rotaix olduk 3 gun sonra 38 derece atesimiz cikti hastanede yattik 2 gün kan idrar röntgen her şeylerine bakıldı bir sorun yoktu çok şükür ama aşıdan kaynaklı olduğu söylendi ikinci dozu haziranda olacak ben olması taraftarıyım ateşi de çıksa olsun sonuçta çok kötü bir virüsten korunacak
Ness23 Yagz_ipklr_22 ücretli oldugu için neden kararsız kaldınız?Rots virüsü suan cok yaygın,ve cok sıkıntı yaratıyor bebeklerde.Hastanede yatırıyorlar vücudu su kaybı yasıyor.Imkanınız var ise yaptırın
Yagz_ipklr_22 Ness23 kararsız kalmamın sebebi bır kaç yakınımdan duydum oldukları halde olup hastanede yattılar bebekleri 1 hafta boyunca o yüzden
Miraaa123 Yagz_ipklr_22 imkanınız varsa yaptırın bize doktorumuz söylemedi zamanı geçmiş kaçırdık menenjit asılarını yaptırıyoruz şimdi
Elifdurununannesi Yagz_ipklr_22 bence kesinlikle yaptırın özellikle bu aralar çok yaygın salgın var riske girmeyin biz yaptırdık iyi ki yaptirmisiz eşimin arkadaşı yaptirmamis çocuğuna cocuk 1 hafta ateş ishal kusma perisan oldu eğer rota virüs aşısı olsalardı çok kolay atlatılıyor ihmal etmeyin yemenizden icmenizden kesin ama mutlaka yaptırın derim
Kubrayrl Yagz_ipklr_22 bizde 3 gün önce yaptırdık çok şükür bir yan etkisi olmadı doktor ilk kakası kılcal kanlı gibi gelebilir demişti o da olmadı çok şükür . Valla doktorlar ne derse yapmaya çalışıyoruz sonuçta İşin ehli onlar
Eftelya-29 Yagz_ipklr_22 yaptır 15 gün önce oğlum geçirdi 3, yaşında ölüm gibi bir şeydi çok pişmanım yaptirmadigima kızımı kesin yaptircam