fatmayilmaz012345 Edeni karton kutular ve çocukların kullanmadıkları kitap defter vs hurdacılar alıyor diye duydum. Satanlar var mı? Çöpe mi bırakıyorsunuz?
AntiSosyallKelebek fatmayilmaz012345 Geri dönüşüm kutuları koysalarda atmasak.Satmıyorum atıyorum mecbur
Mariposa fatmayilmaz012345 kartonlari konteynırın yanına bırakıyorum ama kitap defterlere kıyamıyorum
Laren fatmayilmaz012345 burda bir dukkan kiloyla alıp satıyordu yaşadığınız yerde araştırın belki vardır
1prenses2prensannesi fatmayilmaz012345 belli aralıkla gelen toplama araçları var gelip ücret karşılığı alıyolar sokaktan geçerken duyuyorum ama daha satmadım hiç
Mariposa AntiSosyallKelebek belediyeyi arayıp kagit dönüşüm kutusu istiyorum dediğinizde koli getiriyorlar aslında
AntiSosyallKelebek Mariposa Aradım canım hem plastik hem karton için söyledim nafile. Salakça değil mi her çöp konteynırın yanına koysalar bizde böyle uğraşmasak.
Mariposa AntiSosyallKelebek burda var giysi dönüşüm kutusu kagit,plastik cam kutuları ama millet icine cop atıyor yanından geçerken les gibi kokuyor ne ara bu kadar pis bir millet olduk bilmiyorum
Zlm fatmayilmaz012345 geri dinusum çöpü varven atıyorum zematen salilari belediye gelip geri dönüşüm şeylerini topluyo
bombacimulayim fatmayilmaz012345 kitaplarımı vermem de . Kartondur kağıttır camdır bunlar İçin görevlimiz her kapının önüne poşet bırakıyor ona koyuyoruz . Onlar da geridönüşüme gidiyor