Feyzosumunannesi lütfen kendinizi kimse ile kıyaslamayın. Ben de 63 kg ile hamile kalıp 81 kilo ile doğuma girmiştim. Doğumda 6 kg gitmişti, 75 e düşmüştüm. 1 hafta sonra 73 kiloya gelmiştim ve tamı tamına 4 ay 73 kiloda kaldım. 8 ayda 8 kg vererek çocuğumun 1 yaşında 65 kiloya indim. 1 yılda da 3 kg verdim ve şu an 62 kiloyum. Oğlum da 2 yaşında. Diyeceğim o ki kim ne derse desin hormonların normale dönmesi, vücut hatlarının eski halini alması ve hedef kiloları görmek bence 2 yıl zaman alıyor. Vücutta çok fazla ödem oluyor. Kalori kısarak diyet yapmak, karbonhidratı tamamen kesmen veya spora başlarken vücuda zaman tanımadan ağır programlara girişmek doğru değil. Doğum yapmış bir annenin karbonhidrat ve protein ihtiyacı var. Mutlaka diyetisyen eşliğinde çalışılması gerekiyor. Yürüyüşler, hafif cardio ile başlayıp ilerleyen dönemde fonksiyonel antrenman eklenebilir. Enerji ihtiyacınız olduğunu lütfen unutmayın, emziyorsanız hele ki bu ihtiyaç çok daha fazla. Her vücut birbirinden farklı, kişinin spor geçmişi de toparlanmada çok fark ediyor. Zamanla her şey daha güzel olacak 🌸