Tky58 canimm o dedgn seyler normalmis, bende minies kullaniyorum oglum 6 aylik cok memnunum gecen 2 pakette aynen dedgn seyler farkettm cok sasrdm bu bez bozuk dedm eşim arastr belki degldir dedi yok yok bozuk dedim snra esim migrosa sikayette bulunmus internetten yazmis migrosun müdürü eşimi geri aramis aldgnz yere gotrun baksnlar gerekrse iadesni alsnlar demis sagolsunlar ilgilenmsler bzde aldgmz yere gotrduk bu bez bozuk icinde kum tanecigi gbi seyler var dedik ordaki satıcıya mudur bilgi verms tamam hbrm var dedi istersenz iade alaym yada degsim yaoalm hangsni istersenz dedi sagolsun bzde bezden memnunz almak isteriz ama yine aynisi cikarsa diye korkuorz dedk acalm bi paket daha bez bakalm dedi aynisi cikarsa iade edersinz actik baktik o da ayni olunca iade etmek istedik evden 2 paket bez iade ettk ordada bir paket bezi acip geri vermek zorunda kaldik sonra molfix aldk eve geldk bi baktm onda da ayni sekilde var snra baska arkadaslarima sordum ve o tanecklerin normql oldgnu cisi emen kristaller oldgnu ogrendik 🤦🏻♀️🤦🏻♀️🤦🏻♀️🤣🤣🤣🤣 uzun oldu kusura bakma canm ama normalmis yani hepsinde varmis o