Mervesk Merhaba elele allroad sistem bebek arabamız vardı sattık şuan baston bebek arabası arayışındayız. Öneriniz varmı kullanışı rahat bir bebek arabası arıyoruz
Cacacaca Mervesk joie brisk lx baston çok memnunum. Sürüş çok keyifli. Yeğenime 3 yıl kullandılar hala sıfır gibi. Bende o sebeple tercih ettim
selosunannesi Mervesk bu canım fiyatı artmış biraz arksdssim satiyor aynısını 800 e hiç kullanamadi hediye bebek arabası grldi onu kullandı
Zeynepalya_ve_annesi Mervesk evet hem hafif hem portatif tekerlekleride ne buyuk ne küçük ideal bence 30 kiloya kadarda taşıyor
Mervesk Cacacaca nistro modeline bakıyordum brisk modelinin arkası kademeli değilmiş sanırım ama çok öneriyorlar joie yi
yusufum- Daha yeni aldık Uygun olması lazımdi bizim için hem rahat olması babygo aldım on bariyeri açılıyor ilkten babyhope ye bakmıştım aradaki farkı görürsünüz
Melis84 Chicco liteway 2 kullanıyorum memnunum. Elimle çıkacaksak travel olanı kullanıyoruz ama bana tek basıma ağır geliyor bagaja indirip bindirmesi. Chiccodan memnunum