Momofaboy Merhabalar öncelikle. Belki faydası olur birilerine diye paylaşmak için bu postu açtım. Tutumlu anne, bebecruz, zebramo gibi ikinci el sitelerinde anne bebek ürünleri satılıyor. Bun ürünler illa yıllarca kullanılmış olmuyor. Örneğin süt saklama poşeti ve göğüs pedi aldım lansinohun tutumluanneden paketli ürünler bunlar mesela 25 li süt poşeti 60 lı göğüs pedine kargo dahil 20 lira ödedim. Daha önce tutumlu anneden etiketli emzirme önlüğü sipariş etmiştim ancak kargoya vermedi satıcı 3 gün içinde ve iptal ettim param hemen iade oldu. Yani parayıda güvenceye alıyorlar. Zebramodan elektrikli ikili göğüs pompası aldım (sterilize edildiğinde kullanımında sakınca görmediğim maşzemelerden olduğu için ikinci el almakta sakınca görmüyorum) ikili pompa ilave 4 adet süt saklama kabı ile beraber 83 liraya aldım. Daha bir sürü ürün var. Ayakları büyüdüğü için çocukların hiç giymediği marka ayakkabılar falan. Belki değerlendirmek istersiniz. Birde bu sitelerde iade işlemide yapılabiliyor, site güvencesinde yani. Hepinize iyi günler dilerim...