Tugceyasar Merhaba hanımlar oğlum bir yaşında yeni girdi bugün sağlık ocağına gittim kilosu 10.5 ve boyu 76 cm bebeğim yuruyor ve çok hareketli acaba kilosu normalmi toksaa çok mu zayıf sizce bir bilgisi olan varmı🤭🤭
irva Tugceyasar Normal kilosu zaten daha aman aman kg almazlar öyle bekleme.Oğlum şuan 18 aylık 11.700 kg 😅 Kıçında kurt var hayatta yerinde durmaz.
tmrskbr Tugceyasar çocuklar yaşına girdiklerinde doğum kilolarının yaklaşık 3 katı olmalılarmış. Yani sizin bebeğiniz kaç kilo doğduysa 3 ile çarpın. bir şey okudum şimdi 7 buçuk kilo ile 12 buçuk kilo arasında olmaları normalmiş
Aysima2020 Tugceyasar sizinki yine iyi kizim 27 aylık 10.500gr doktor gayet saglikli sıkıntı yapmayin diyo bende kafama takmiyorum oyuzden. 1 saniye bile durmaz bitek uyurken götü yeri görür 🤣
tmrskbr Tugceyasar yani benim çocuğumunda 12 yapıyor ama 4 buçuk aylık 8 kilo. Ne kadar doğru yanlış doktor bilir. Doktor gelişimine göre normal diyorsa normaldir çünkü çocuğun boyu da önemli. Benim kızımdan daha zayıf doğan bebekler daha kilolu duruyor çünkü kızım boylu bi bebek. Yani her bebek kendine özel o nedenle kıyaslamayın. Doktorunuzu dinleyin derim