Hellomoto Merhabalar kızlar ben yeniyim ve Bi sorum var 7 buçuk aylık kızımın dişleri çıkacak inşallah kaşınıyor ve bana normal gelmeyen hareketler yapıyor mesela sol omuzunu kaldırıyor aynı anda kafasını da o omuzuna eğiyor böyle durum geçiren varmı
Sblatc Hellomoto dişten dolayı kulağı ağrıyorsa ondan yapabilir. Kulağının arkasına hafif masaj yapın rahatlar gibi olursa kulağı ağrıyodur
benaslindayohum Hellomoto dis belirtileri varsa agriyor diye yapiyordur kizim kulaklarına vuruyor kaşıyor ordan anliyorum, ilk disleri 9 aylikken cikarmisti geceleri cok agliyordu tetagille sakinlesiyordu inslalah sizde sıkıntısız atlatirsiniz
Zynpmom Benim kızımda 11 aylık kulağını kasıyor ve kahvaltı etmiyor ağzına bişey almıyor mızmız acaba diş mi gelecek normalde yerdi iştahlı bebekti.
Hellomoto Zynpmom ben eline salatalık havuç veriyorum onları bırakıp yine oyuncak emiyor neyse yıkıyorum atıyor kirlendikten sonra yine başlıyor vala çok zormuş tetagil dentinox aldım Bi işe yaramıyor gibi siz neler yapıyorsunuz