Irmakprensesinannesi Pankek biz tadım ayını geceli bayağı oluyor 4.5 aylıkken takımlara başlattı doktorumuz ve 6.aylikken tadım ayı bitmisti şuan 9 ay 12 günlugux herseyi yiyoruz
Pankek Irmakprensesinannesi Pardon ben sizi ilk yazan kişi sandım. 6 aylık demişti o diye. Bazı gıdaları 1 yaşından sonra, bazılarınında 2 yaşından sonra vermelisiniz. Benim oğlum 22 aylık. Her şeyi vermiyorum
Irmakprensesinannesi Pankek bakla patlıcan inek sütü tuz şeker ananas tahin bal vermiyorum bunlar riskli besinler ama çilek verdim ilk defa 3 gün kuralı ile bisey olmadı ama sebze meyve çorba pankek omlet köfte herseey yer
Irmakprensesinannesi Yasemin38 pekmez ben şuan zatn kullniyrm 1 vay kaşığı kdr 9 aylık doktorumuz ona onay vermisti aynen kullanılabilir de bizim ki 9 ay 12 gunluk
squirtle BabyAsel2021 ben yulafı az suyla pişiriyorum sonra içine avokado muz pekmez ekleyip veriyorum
squirtle squirtle tabi bunlar o aylara veriliyosa bnmki 2 yaşına yaklaştı unuttum verilebilen besinleri
Elmassss BabyAsel2021 evet canım kahvaltı da veriyorum çeyrek avakado yada yarım çatalla ezip yogurta karıştırıyorum