[silindi] Merhaba bio natural 4 numara kullanıyorum ama prima ya geçeceğim hangi beden almalıyım prima premium care’ i tavsiye eder misin? Ve prima da günlük bez diye daha ince yaz ayları İçin bir bez var sızdırma yapar mı bebekler için rahat mı bir farkı var mı ? Teşekkürler
Azramina [silindi] Tavsiye etmek ne kelime imkan varsa dakika düşünme aşırı memnunum o derece premium care boyut olarak daha büyük . Kaç kğ bebeğin ?
heymom__ [silindi] 8 kg oğlum aktif bebek kullanıyoruz biz 3 no ama elimde son paket kaldı o bittikten sonea 4 numaraya geçeceğim. Pc kullandım bir dönem biraz daha küçük sanırım sleepye göre kg bakarak almanız daha mantıklı
[silindi] heymom__ Teşekkür ederim 🌸 sleepy de hep önden gittik açıkçası kiloya göre 3 iken 4 kullanmıştım sanırım primada açıklamaya uygun almalıyım
annebenanneoldum Ben Prima aktif Bebek ten çok memnunum, özellikle şok un internet sitesinde daha uyguna geliyor bakmanızı tavsiye ederim. 48 tane 1 no 53 TL idi hiç bir yerde bu fiyata bulamamıştık görünce 4 paket birden aldık 🤗🤗
Dimitrina_kovaceva [silindi] bio natural 4 prima 3e eşit. Prima premium care 1 paket kullandım tavsiye ederim ama sonra fiyatlar uçunca elim yandı elimi çektim😂 ayrıca prima günlük rahatlık dediğin bezi gündüz kullanımında denemek için aldım 30lu paket. Almaz olaydım… bitmedi. 10 gündür deniyoruz hala bitmedi. Lanet olası bez. Bitse de kurtulsam. 😅😅😅 cocuga o bezi takınca strese giriyorum cunku bi dalgın anıma gelse 2 saati geçtiği an taşırıyor. 2 saat dolmadan değişmek lazım. Taşırmasa bile bebek hareketliyse bez iç kısmından patlıyor ve jelleri bebeğimin popişine yapışıyor. Sonra bebegi komple yıkıyorum. Teşekkürler prima günlük rahatlık. 😝😅
asilvemars [silindi] ben molfix pure and Soft kullanıyorum çok memnunum. Prima premiuma yakın bir yapısı var. Prime premium fiyatları çok artınca molfix pure and softa geçtik sızdırma vs yaşamıyoruz