Suradevelioglu Kizlar biraz önce bebeğimin altını açtım normalde hep açık renk bir çiş yapardı su gibi ama köyü sarı renk yapmış açtığım anda da yaptı yine aynı renk . Bebeğim 4 aylık neden olabilir bu . Araştırdım susuzluk yazıyor 🙄
lyl0742 Suradevelioglu bilgim yok üstte kalsın ama daha önce benzer Bi post okumuştum enfeksiyon yada susuz kalması yazılmıştı çoğunluk 🙏
Aselimmmmmm Suradevelioglu bizimkide 5 aylık sarı ve kokulu cis rengi bide sürekli bezini dolduruyor çiş ile internetten bakıyorum susuzluk belirtisi ama benim kızım sadece mama ile besleniyor suda tuketmemesine rağmen vermeye çalışıyorum kaşıkla yok türküyo biberonla tükürüyo siringayla türküyo napcam bilmiyorum ama yinede 1 yudum 2 yudum gidiyor
Suradevelioglu Mihrimahim16 yaa valla hiç yapamadığım şey ama acaba susuz mu kaldı ondan mı oldu diye hemen şu kaynattim soğuyunca 3 çay kaşığı verdik sabah .şimdi altını açtım normale dönmüş yine rengi, dediğiniz gibi susuz kalmış yaa ben hiç şu vermiyorum normalde
Tugceonrdml_ Suradevelioglu susuz kalmış veya enfeksiyon . emziriyorsanız emzirme sıklıgını artırın mama veriyorsanız mamayı arttırın susuz kalmış
Suradevelioglu Tugceonrdml_ aslında çok sık emziriyorum mama vermiyorum ama neden böyle oldu anlamadım 🙄
Ayso5 Suradevelioglu benim bebeğim de şu sıra az emiyor nedense 2 ay 26 günlük çişi sarı gibi oldugunu görünce su vermeye başladım bende
Suradevelioglu Ayso5 bende bu sabah verdim valla sapsariydi cişi suyu verdikten sonra düzeldi şimdi eskisi gibi valla şu vermenek zararlı diyorlar da yapacak bir şey yok artık napalim
otose_san Suradevelioglu susuz kalmıştır, havalar ısınıyor, terle vücuttaki suyun ciddi bi kısmı da kaybediliyor artık, o yüzden emzirme sonraları su verebilirsiniz