selosunannesi O kadar yorgunum ki 4 gündür ne gece ne gündüz uyumuyor daha 6 aylık yemek.istemiyor bide grip oldu burnu tıkalı resmen zombi gibi dolaşıyorum eşim çalışıyor diye kalkıp bı kere ne oluyo diye bakmaz bir gün ateşi çıktı bir gün burnu tıkandı bir gün dişlerinden uyumadı şimdide burnunu açtım.cold mix döktüm karnı tok altını açtım iki saattir sallıyorum uyumuyor kaldırdım napayım artık uyumuyosa uyumasin dedim yani
Selin3561 selosunannesi merhaba ayaklarının altına Baby viks sürüp corap gıydırdım gece yatmadan ve bulunduğu odaya soğanı ortadan ıkıye kesıp bır tabakla bırlıkte koyun rahat nefes alacaktır
selosunannesi Selin3561 soğanı kaynatıp koydum gece mesajı şimdi gördüm vıcks te vsr onu da deneyeceğim
Vuslat23 Burnu tıkalıysa uyuyamaz vıcks varsa kettle ye bıraz vıck koy kaynasın odanın içinde bırazda cocugu üstune tut , nane cayı ver i, yüksek yastık koy bu sıra butun çocuklar hasta
selosunannesi Vuslat23 vıcks aldım ama zararlı diye okudum 3 yasa kadar diyordu korktum o.yuzden yapmadım bişey olur.mu ki senelerdir olan bişey