Bes22 Ya sinirlerim bozuldu uyumuyirbkac saattir yaaa uyuttum bıraktı uyandı duş bile aldirmistik akşam üstü. Şuan 4 ay 25 günlük sinirilerim bozuldu
Veragillerden Bes22 5 ay 13 günlüğüz şu an atak döneminin içindeyiz. Google’a Atak dönemi hesaplama yazıp hesaplayabilirsiniz, bebeğinizin tahmini doğum tarihini gireceksiniz doğduğu tarihi değil.
Veragillerden Bes22 Doktorun başından beri söylediği bebeğinizin tahmini doğum tarihi. 40.haftada doğduysa 22 Aralık yazacaksınız. Ben sizin yerinize hesapladım, atak döneminde değilsiniz. 12 gün var atak döneminize.
Burcubuse26 Tugba06 ya biz sanırım o ataktayız hiç durmıyo uyumuyo ağlıyo bittim ben bide yalnızım akşama geceye kadar yani eşim yoğun çalışıyor ailem şehir dışında valla çoo yorgunum😢😢😢
Tugba06 Burcubuse26 benim bebeğim 5 ay 17 günlük.. Biz de 6.ay atak dönemindeyiz.. Üstüne bir de diş çıkarma dönemindeyiz.. Allah yardımcımız olsun.. Ben de şehir dısındayım ailemden cok uzakta.. Eşim yogun calısıyor.. Allaha dua et inşallah gececek bu gunler de
lyl0742 Tugba06 5 ay 25 günlük valla bizde atak dönemi ve diş çıkarma aynı anda ilerliyor yine 4.aya göre Bi nebze daha iyi ama zor geçiyor eşimde çok yoğun benimde 2 gündür iş seyahatindeydi zaten arada bunalıyorum valla 😔