Ebrualimolla Bizim gibi olan var mı ya. Hic sorunsuz uyuyan bebeğim iki gecedir zor zar uyuyor, uyuduktan sonra da cok rahatsiz oluyor. Daha önce hiç böyle olmamıştı. Dolunaydan mı acaba. Aynı durumda olanlar var mı
birtatlianneee Ebrualimolla bizi bile etkiliyorsa bebekleri de etkiler bebeğim uyusa ben uyuyamıyorum o uyanınca benim uykum geliyor 2 3 gündür böyle daha gram uyumadım dolunaydan demek ki
Valeria Ebrualimolla 5 aylık bebeğim ilk kez bu gece uyutmaya çalışırken ağladı. 2 saat boyunca uyutmaya uğratık🥺
Selin3561 Ebrualimolla merhaba 2 gecedir bizde aynıyız normalde erken uyur ama 12 ye kadar uyumuyor catlıyor ağlamaktan gözünden uyku aksa bile maf oldum. Ne zaman geçer ki bu durum ?
tgg benim oglumda 11 aylik 2 gecedir uyanip en az 3 saat uyumuyo, simdide 2 de uyandi 4 bucuk oldu dalamiyo hala
Ebrualimolla Valeria zaten geç uyuyan bir bebek, bizi de mahvedi iyice. Ben kendim de hala daha uyuyamıyorum, beynim catlıyor
Ebrualimolla Selin3561 biZimki pek ağlamıyor ama uykusu olmasına rağmen direniyor. Nekadar sürer bu acaba
alice0334 Ebrualimolla dolunay benim oğlana tutuldu heralde başka açıklaması olamaz şu yaşadıklarımın
1BebekAnnesiii 2 gecedir bizde de bir farklılık var uykuya aşırı zor geçiyor bu gece çok zorlandı uykuya geçişte. Bende aynı şeyi düşündüm dolunaydan dolayı kesin demiştim
annebenanneoldum Bizimde iki gecedir aşırı ağlıyor çatlayacak neredeyse.. 27 günlük bebeğim resmen ıkına ıkına ağlıyor saatlerce
Selin3561 Ebrualimolla umarım bır an önce bıter bızımkı de dırenıyor eğer uyusun dıye ısrar edersem çok ağlıyor