froheostern 1 aylık bebeğim sıcaktan dolayı isilik oldu tüm yüzü kırmızı kırmızı küçük benekçiklerle doluyor artıyor ne yapmalıyım 🤷🏼♀️
[silindi] froheostern bol bol duş aldırmanız lazım 😔 geçmiş olsun bir de doktorum bize stilex krem vermişti
Kaanefe froheostern benim bebegimde 1 aylik ayni sekilde oldu doktor isilik vucutta olur dedi opmeyin bebegi dedi
Pamukseker_Annesi froheostern acaba kalın şeyler mi giydiriyosun bizde ayni problemi yasadik uzun kollu bodyler giydiriyordum isilik yapti artik ince askili tshirtler giydiriyorum düzeldik cok şükür
Devushka froheostern kesinlikle pudra kullanmayın ben o hataya düşmüştüm dr umuz pişik kremini ince tabaka halinde sürebilirsin demişti ama bizimki boyundu yüz için dr unuza sorun
froheostern [silindi] ben yurtdışındayım 😔 buraya daha alışamadım ayrıca dil problemim de var Pazartesi doktoruna gideriz bakalım ne verecek
[silindi] froheostern o zamana kadar suya sokun en azından çok rahatlar oğlum isilik kabarıklıklarından ağlardı duş alınca çok iyi geliyordu
Pnrdadas froheostern Her gün duş aldirip dustan sonra bebe yağı ile masaj yapın vücuduna iki günde geçmişti bizde böyle
Cecek Su degilde deniz suyu cok fayda ediyor ben soktum 2 kere arka arkaya gecti bi de mustelanin stelatria diye bi kremi var onu surdum benimkinin de yuzu disinda butun vucudu olmustu 3 gunde gecti
Smyrna35 17 günlük bebegim isilik oldu benim de doktor hamazinc diye bi krem yazdı fiyatı 5 tl aksam sürdüm sabaha kadar kızarıklıgı azaldı canım baya etkili bi krem
froheostern Pamukseker_Annesi bir soğuk bir sıcak oluyor burda havalar bende şaşırdım artık ne yapacağımı ama bu 3 gündür feci sıcak ondan oldu sanırım
1902ctn froheostern şampuansız ılık su ile her gün duş bi de tek zıbınla dursun yenidoğan diye düşünüp giydirmeyin ☺️