Latiko TheMomm ikisinide kullandım tablet biraz daha temiz yapıyor sanki sprey kolay gibi duruyor ama bence temiz olmuyo ya aonra ikisinide atıp elimşe silmeye devam ettim 😅😅
Semracan TheMomm en güzeli vileda süper mocio bu kenarı kırmızı olandan pim pak yapıyor sprey mopta yerleri güzel parlatıyor
kahvekokusuu TheMomm sprey mop derin temizlikte kesinlikle iyi değil ama hani bişey dökülür aniden elimin altinda dursun da sileyim diye birsey istiyorsan güzel ama kesinlikle iyi temizlemiyor
Latiko TheMomm valla bende her seferinde sürekli araştıra araştıra hepsini denedim hiç biri elle silindiği gibi olmuyor ama günlük kullanım için sprey mobu kullanıyorum ben çocuklar birşeyler döktüğünde falan elimin altında o duruyor genelde 😊
Latiko Semracan peki siz sprey mopun içine deterjan olarak ne kullanıyorsunuz acaba ben ne koyduysam hep dalgalı oldu parkeler istediğim sonuca ulaşamadım asla
t_bulut Latiko satıcısı sadece su önerdi bana bide ben deneyerek fark ettim yüzey temizleyiciyi boca etmemek gerekiyor o zaman parkeler güzel oluyor ama benm ara hol mutfak parlak granit onda bazen iz oluyo sirke ve yüzey temizleyici karıştırıyorum
Semracan Latiko fabulosu bahar çiçekleri mi neydi sanırım ama bezlerden dalgalanma olur çünkü cifin ürününüde koydum silva da koydum içine dalgalanma sorunu yaşamadım hatta parlattı
TalentedMom TheMomm ben kullanıyorum vip Ahmet diğerinden daha iyispreu mop da var çocuk olduğu için almıştım ama annem yuvarlak mop kulla ıyor sanki o daha iyi köşeleri falan daha güzel siliyor
TheMomm TalentedMom vip Ahmet sipariş vermiştim gelicek benimde memnun musunuz ondan bi sıkıntısı oluyor mu ?