Duyguaslannn Arkadaşlar 5 aylık oğlum gece sürekli yüzüstü dönüp uyumaya çalışıyor burnu kapanır boğulur diye korkuyorum yastık koydum iki yanına ama çaresi yok beşikte resmen dört dönüyor bununla nasıl başa çıkabilirim önerileriniz varmı
S_D Duyguaslannn yastik koymanız daha tehlikeli bence. Benim oğlumda 11 aylık nerdeyse hep o şekilde uyuyor ama tabi dikkatli olmak lazım etrafında yastık örtü vs. Bulundurmamak lazım o aylarda.
Tuba Duyguaslannn benim oğlum bugün 6 aylık oldu ve 1 aydır yüz üstü dönerek uyuyor. İlk haftası sürekli geri dönderdim fakat uyanıp bağırıp duruyordu. Ebeme mesaj attık oda eğer geri dönebiliyorsa bırak dedi fakat yastık falan bi şey bulundurma yatağında dedi😊
Caglaa Duyguaslannn cnmm lastikli çarşaf kullan ve yatagn icinde hicbisey olmasin yastık fln. Ozmn bırak dönsün darardiginda ağlar. Bnmki öyle yapiyo darardgnda hemen uyaniyo agliyor. Yastklarla flndaha tehlikeli oluyor.
Aslii123 Bende korkuyorum yan çevirip yatmak istiyor bi dönmeye başlasa kendini kurtaricakta daha 4 ayını yeni doldurdu
Duyguaslannn S_D ya varya gözlerim yanıyor uykusuzluktan anlatamam o değil kendi yatagımıza aldım uykusu kaçtı butun gece resmen uyumadı
Duyguaslannn S_D evet dümdüz sert bi yatak olsa bi nebze rahat ederdimde beşiğin içindekini biz kendimiz doldurmuştuk yumuşak olsun diye
Duyguaslannn Tuba uyku sersemi kendini döndürmüyorda kafasını yukarı kaldırıyor ellerini önüne alıp ama insan gene korkuyor insanlık hali belki uykuya dalarım duyamam diye her ne kadar uykum hafif olsada😔
Duyguaslannn Caglaa canım ya beşik oval gibi ona uygun bulamam ama annemle konuşup ölçüsünü alıp diktiririm artık dogru soyluyorsun gergin daha iyi
Sakura-chan Duyguaslannn benimki 3.5 aylık yatapın içinde 360 derece sırt üstü dönüyor. Yatağa yatırıyorum 5 dk sonra bi bakıyorum ayak ucu kısmına kafası gelmiş. Yüzüstü dönüyor daha demin eşimle bi geldik yüzüstü uyuyakalmış. Fotosunu çektik hatta . Bende çok tedirgin oluyorum napcaz bilemiyorum
S_D Duyguaslannn yatağı değiştirmekte fayda var o zaman 😂 kas ve iskelet gelişimi için yumuşak yatakta yatmamasi daha iyi olur zaten
Cecek Arkadasim korkma ben 20 gunlukten beri yuzustu yatoriyorum suan 5 ay 18 gunluk hareketleri donme cabalari kendiyle es ama surekli sirtustu yatan cocuklardan cok geliskin hatta dun bir iki emekleme adimi atti ve desteksiz dik 5 dk kadar oturabiliyor yuzustu yatmanin faydasi kafalaribi dik tutmaya calistiklari icin egzersiz oluyormus ve beyincigini calistiriyormus dok oyle soylemisti
Qwerty Benim bebe 1 aylıktan beri yüzüstü uyuyor bir şey olmaz. Yattığı yer sert ve ağzını burnunu kapayacak yastık, çarşaf, yorgan olmasın 😊
ulkununannesi Duyguaslannn 2 ayından beri yuzustu uyuyo kızım. kafasini tartabilen bebeklerin sorun yasayacagini sanmiyorum. Allah korusun
kelebekkk Duyguaslannn bizimkide aynı donup duruyor yüz üstü bayılıyor yatmayı 8 aylık olcak 27 nde kizimda
HacerLiya Duyguaslannn benim bebeğim de neredeyse doğduğundan beri hem gece hem gündüz yüz üstü uyur hatta birkaç defa sırt üstü ya da yan yatırmaya çalıştığımda 5 dk uyuyup sonra ağlayarak uyandı tekrar yüz üstü yatırdığımda derin uykusuna daldı.eğer beşikte tehlike arz edecek bir eşyanız yoksa bırakın yüz üstü uyusun hem gazı varsa da kolay çıkar
cnratas Duyguaslannn Benim oğlumda 5 aylık ve sürekli yüz üstü dönüp yatıyo yastık gibi yumuşak şeyleri alıyorum etrafından yere atıyorum bi yorgan oraya yatırıyorum yüzüstü bi nebze içim rahatlıyo