Minikinmomu Meraba kızlar izmirde yaşıyorum ve şuan ev 27 derece oğlum 5 buçuk aylık cam açamıyorum sesten uyanıyor klima açtım bi sakıncası olur mu bilemedim yardimcj olurmusunux ya
Mirayse Minikinmomu 27 klima acacak kadar yüksek bir sıcaklık değil bence bizim evde 26.5 suanda tulumla uyuttum kızımı 😂
A_y_d Minikinmomu İzmir de 27 derece çok sıcak değil aslında. Yaz aylarında 40 üzeri dereceleri gördüğü için. Klima üzerine vurmadığı sürece sıkıntı yok. Ama yine de tavsiyem cam açılması.
gokce24 Minikinmomu bende izmirdeyim ama ev 25 derece. Kombinin termostatı doğru gösteriyor. Vantilatör üstünde 29 derece yazıyor ama o yanlış kesinlikle
Minikinmomu A_y_d yol uzerindeyz arabalardan uyuyamiyor ki😓 bide kafası falan terliyor kısa kollu giydirmeye de içim el vermedi biraz soğusun kapatırım ozaman
A_y_d Minikinmomu şu an oğlumun üzerinde askılı tulum var üzerinde müslim örtü. Ev 26 derece mutfak camı açık. Yatarken kapatacağım.
Minikinmomu A_y_d ay keşke bende kısa kollu ile biraksaydim uyudu yarin oyle yapim bende teşekkür ederim 🥰
gokce24 Minikinmomu bide şuan cam açılacak kadar sıcak değil ki ☺️ 26 derece olmalı yazın ev içi diyorlar bebekler için
Guneskiz48 Minikinmomu iki kizim da doğdukları gun tanıştı klimaya direk üzerine gelmediği sürece sorun olmaz başka türlü çocuk o sıcaklıkta pişer iyi yapmışsınız ben fethiyede yaşıyorum ama bulunduğum yer çok serin evim gündüzleri maç 21 derece oluyor gece 19 20