Saricivciic Kızlar oğlumun burnunda mor leke var 2. Yine erkek olacak deniliyor sizlerde de böyle şeyler var mı😂
_YanakReisinAnnesii Saricivciic benim oğlumu da hep kız mı diye soruyorlar erkek dediğim de arkası kesin kız diyorlar ama bilemedim 😂😂😂
Deletedmom_109 Saricivciic oğlumun burnunu üstünde belirgin mavi damar var parktaki tüm teyzeler arkası erkek diyor 😁😁
Esdoel Saricivciic evet evet oğlumda da var herkes öyle diyor. Erkek olacak diye diretiyorlar. Ama tovbeliyim asla isteyerek çocuk yapmam. Bı kızım bı oğlum var Allah’a şükür yeter 😂
AnnaKurt 2.olmayacagi için bilemiyorum 😂 Parkta bir abla şey demişti oğlun çok güzel bunun arkası kesin kız. Ne alakaysa,😂
Dilaraaaaaaa AnnaKurt ayy bana öyle dediler dediler üçüde erkek oldu 😂 Sonuncu için şimdi öyle diyorlar susuun diyorum 😂
uyanancirkin Saricivciic yüzüğü bi zincire veya ipe takıyorsun. Kime yapılacaksa avucunun içine koyuyorsun yavaşça kaldırıyorsun kıpırdatmadan yüzük hareket etmeye başlıyor. Elips gibi gidip gelirse erkek oluyor daire olarak gidip gelirse kız oluyor 😅😅