Brglbray Kızlar 2 aylık bebek günde kaç saat uyumalı ve uyanık kalmalı benim ki 2-3 saat uyanık kalıyor gün içinde akşam olunca da 2 veya 3 saat yine uyanık kalıyor ağladığı için uyutmak biraz zor oluyor akşamları o yüzden uyanık oluyor normal mi sizinkiler nasıl/nasıldı? Gün içinde biraz daha uyanık tutsam akşamları rahat eder mi sizce bilgilerinizi paylaşırsanız çok sevinirim teşekkürler 🤗
deletedmom4842 Brglbray 2 aylıkken ben 1 saat en fazla uyanık bırakırdım uyurdu sonra tekrar 1 saat uyanık kalırdı sonra tekrar uyurdu böyle böyle akşamı ederdik
Aselikra Brglbray valla benim kizimda 2 aylik ne kadar ugrasirsam ugrasayim gunduz uyumuyor butun gun uyanık mızmız . Gece zorla uyutuyorum 2 3 saatte bir uyaniyor yine
Brglbray deletedmom4842 şu ara en fazla 10 dakika emdiktem veya emmeden önce uyanık kalıyor uyutmamaya biraz ilgilenmeye çalışsamda uyumak için debeleniyor resmen akşam olunca da başlıyor 2-3 saat uyanık kalmaya ağlıyor sürekli
Fatma123 Valla benimde iki aylık geceuyurdu gündüzde uyurdu aksam olunca 3 4 saat uyanık kalıp tekrar uyurdu ama şuan uyku düzeni bozuldu nasıl olcak bilmiyorummm😭😭
Brglbray Aselikra benim oğlumunda gece uykusu iyi çok uyanmıyor geceleri gün içinde de yarım saate bir saate bi uyanıyor çok durmadan geri uykuya dalıyor hepsi elden ayrı değişikler 😒😂
deletedmom293 Benim bebeğim de iki ayını doldurmak üzere . Gün içerisinde saat bası emmek istiyor . Dışarı çıkarsak iki saat emmiyor oda uyuduğu için 😁😁 uyku düzeni de gündüz balkona falan koyarsam ışık da çocukların sesinde uyuya kalıyor ya da masal acıyorum telefondan onu dinleyerek uyuyakalıyor onda da en fazla yarım saat uyuyor. Benim bebe dışarıyı seviyo yani 😁 gece de genel de beş saat uyuyor oda karanlık ortam olduğu için gece olduğunu anlıyor sanırsam 🙈
Brglbray deletedmom293 hemem hemen aynıyız seninle 😂 benim oğlumda dışarı hastası dışarda olsam bütün gün uyanmayacak öyle gibi. Ama gün içinde uyanık olsun istiyorum akşam olunca ağlıyor ediyor belki akşam ağlamaları azalır diye