Prenses_annesi01 Bebelac kullandık bebeğime hiç kilo aldırmadı aptamil de aşırı gaz yapıyor sma kullanıcam ama optipro iyi geceler comfort falan var ne için onlar farkları ne anlamadım hiç kullananlar varmi varsa lütfen bilgi verir misiniz güzel anneler
AnneMi_ne Prenses_annesi01 İlk evolvia ile başlamıştık. Çok gazı vardı geceleri uyumazdı. 1 kutu ilaç gibi olan evolvia anticolic kullandık. O bitince piyasada evolvia bulunamadığı için SMA’ya geçtik. İyiki de geçmişim gaz yapmadı kızım tadını beğendi. Halada SMA 3 kullanıyorum.
Irmakprensesinannesi Prenses_annesi01 comfort t gazlı kabiz bebekler için birebir optitra her bebek için uygun biz comfort kulaniyrx ama optitra 6 ay kullandm kızımın kabızlığı olunca ek gıdada o yüzden geçtim comforrt ta
Prenses_annesi01 Melesss aşırı gaz sorunu var ama benim kızım çok zayıf o yuzden kilo alsin istiyorum çoğu kişi kilo aldırmıyor diyor ama için öyle mi kızım tam 2 aylık
Melesss Prenses_annesi01 comfort kullandım kolikti çok iyi kilo aldı. Gaz problemi bitince sma optiproya geçtik. Şu an 7,5 aylık kilosu falan yerinde
Prenses_annesi01 AnneMi_ne evolvia da aldim ama kızım asla içmiyor onu sma bide balık kokuyor diyorlar 🤷♀️ nasıl öyle mi
Azramina Prenses_annesi01 aldırıyor gayet güzel 👍🏻 hipp kullandığım dönemde ayda en az 1 kğ aldı 3 saate kadar idare ediyordu . Bebeğim 3 aylıkken. 2 aydır fiyattan dolayı bebelac gold kullanıyorum sanki hipp daha iyiydi 😒
AnneMi_ne Prenses_annesi01 Kokuya duyarlıyımdır ilk defa böyle bir şey duyuyorum. Olsa mutlaka alırdım o kokuyu. Bence deneme yöntemiyle git ozaman. 800 değilde 400lük al beğenmezsen devam etmezsin.
Prenses_annesi01 Melesss peki emziriyor musunuz ben ilk emziriyorum sonra mama veriyor comfort optipro fark ediyor mu onun için
Prenses_annesi01 Azramina yaaa bilmiyorum ki insan hangisini kullansın bilmiyor hiç bebeğim kilo alsin istiyorum o yuzden insan sürekli araştırıyor
Prenses_annesi01 AnneMi_ne benim için kızıma kilo aldırsın yarasin da o onemli cunku gelişimi çok yavaş sütüm de var di ilk başta ama birden kesildi azar azar geliyor
Melesss Prenses_annesi01 emzirirken başladım comforta fakat sonra memeyi reddetti biberonda ötürü sanırım o yüzden meme veremedim
Alara2018 Sütüm az olduğu için ama kullanıyorum optipro yediriyorum gayette de güzel kilo aldırdı hiç bir problemde yaşamadık çok şükür 🤲
Alara2018 Prenses_annesi01 Optipro hem emen hemde mama yiyen bebekler için diye biliyorum araştırdığım da böyle bir bilgiye ulaşmıştım
Deletedmom_33 Prenses_annesi01 Optipro kullanıyorum. Farkı ne bilmiyorum. Sade confort olanlarda bağırsağa yardımcı madde var diğerlerinden farklı. Ama bzie Aptamil Conformil iyi gelmedigi için Sma da confort başlamadım