zlm29 Anneler kizimin uykusu fena degildi dogdugundan beri hic dort dortluk olmado dis ve atak disinda fena degildi. fakat bir haftadir uaynmalar donmeler sebepsiz uyanip etrafa bakmalar uyuturken konusmalar uyumak istememeler. sabaha kadar derin uyumayip sabaha karsi dalmalar uyku saatinde saatlerce sallanmasi vs. bu durumu yasayan varmi. kizim tam 1.5 yasinda.
Srnsrnsrn zlm29 bizimkide 14 aylık bişeyler oldu çocuğa bitik vaziyetteyim. Tamam bizimkininde önceden mükemmel uykuları yoktu ama bu kadarda değildi gece bir uyanıyor 1,1.5 saat uyumuyor , sabah 5-6 arası uyanıyor mahvolduk valla ya
salakmisincemilee Mugela07 kanlı ay tutulması olmuş bununla.ilgili olabilir mi ya kızım çok sinirli asla mutlu edemiyorum 😥😥😥
zlm29 salakmisincemilee sadece onunla alakali degildir sanirim. Gelisim durecinde uyku gerilemesi normal ama siz neler yasiyorsunuz. uyku duzenimiz sifir bu aralar
salakmisincemilee zlm29 çok güzel bi uyku düzenimiz vardı atağı atlattık zannediyordum bayramda bitmişti ama son 1 haftadır resmen bitiğim kızım ne kucakta durmak istiyor ne yatmak istiyır elleri ağzında çok hırslı bi şekilde sürekli ısırma hareketi yapıyor elimle sürekli masaj yapmaya çalışıyorum ama pek faydası olmuyor uykuya geçişlerde zorlanıyor damakları nokta nokta kabardı acaba diş mi çıkaracak
zlm29 Srnsrnsrn Benim kizim da ole sabaha karsi veyaz sabah 1 2 saat uyumuyo ben hep gazi var saniyorum bir bucuk yasinda. ilk uyudugunda iki uc saat derin sonra kimildamalar donmeler aglamalar uyanmalar. Vallahi bende bitigim
zlm29 Srnsrnsrn Bizde cozemedik yediklerine dikkat ediyorum ayaklarini sicak tutuyorum karnina masaj yaptiriyorum hareketli olsun diye evde kosturuyoruz ama bu tamamen gazda degil birden uyurken pat diye uyaniyo vs. tuhaf cozemedim 🙄
Srnsrnsrn zlm29 ya ben karnını ovuyorum ilk bir izin vermiyor kıvranıyor sonra rahatlıyor hatta çoğu zaman gaz çıkarıyor sonra uyuyor ama bir aydır geceleri uykuya çok zor dalıyor uyanınca. 2 saat uykuya döndürmeye çalıştığımı biliyorum 🤦🏼♀️
zlm29 Srnsrnsrn Ah ah sizin sorununuz bizimkiyle ayni 😔 doktorumuz besin alerjisinin sadece fiziksel degil bazen yedigi seyler hazimsizlik yapar dedi ina rahmen cok dkkat ediyorum gene ayni 🙄 Ama saglik acisindan bir problemimiz yok keyfi yerinde istahi yerinse mutlu dr. da bu surelerin gececegini soledi sabir 🙏 hic baey cikmadi testlerindede